Realistiset
3D-mallinnukset

Uudiskohteet tarvitsevat näyttävät havainnekuvat ja visualisoinnit markkinoinnin tueksi. Meiltä saat laadukkaat julkisivujen ja sisätilojen mallinnukset.

Joskus kaikki täytyy luoda tyhjästä. 3D-mallinnuksen avulla visualisoimme rakennukset, ympäristöt, talot ja tilojen sisustukset pienetkin yksityiskohdat huomioiden ja fotorealistisin lopputuloksin joko still- tai 360°-panoramakuvaksi. 

Panostamme renderointien realistisuuteen pieniä yksityiskohtia myöten.

Markkinoinnin
tueksi parasta

Visualisoimme sekä rakennukset, niiden ympäristöt sekä asuntojen sisätilat aidonnäköisiksi kuviksi. Teemme huolellista työtä pientenkin yksityiskohtien parissa ja lopputulos saa haukkomaan henkeä. 

Herätä tilat henkiin 360°-panoramakuvilla. Mallinnamme koko huonetilan lattiasta kattoon, lisäämme sopivan sisustuksen ja viemme katsojan syvemmälle tilaan. Näyttävät panorama-visualisoinnit havainnollistavat tilan potentiaalin.

Herätä kohteet henkiin ennen kuin ne on rakennettu tai muuta olemassa oleva tila kauniiksi kustannustehokkaasti ja vähin vaivoin. 3D-mallinnus ja realistiset renderoinnit luovat mielikuvia mahdollisuuksista ja auttavat mm. kohteen ennakkomyynnissä.

Tilaa 3D-mallinnus

Voimmeko olla avuksenne?
Lähetä meille viestiä, jonka otamme kuuleviin korviimme ja palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi