3D-visualisointi

Fotorealistiset visualisoinnit sisältä ja ulkoa

02

Ennakkomarkkinoinin tueksi tarvitaan houkuttelevat havainnekuvat tulevasta rakennuksesta. Pelkästään yksi visualisoitu kuva voi vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen positiivisesti. Visualisoimme rakennukset, ympäristöt, talot ja tilojen sisustukset pienetkin yksityiskohdat huomioiden ja fotorealistisin lopputuloksin still- tai 360°-panoramakuvaksi. Tuotamme millintarkkaa mallinnustyötä arkkitehtien piirrustusten ja mittojen pohjalta. Lähdeaineistoksi riittää vain mitat, mutta myös valmiit 3D-mallit eri tiedostomuodoissa helpottavat työtämme ja säästävät aikaa.

bohdana_web-12

3D-visualisointi

360°-visualisointi

Animaatiot

Virtuaalistailaus

3D-pohjakuvat

3D-visualisointi

Virtuaalistailaus

Animaatiot

3D-pohjakuvat

Reseptimme menestykseen

Visio

Kaikki alkaa visiosta. Käymme läpi tarpeet ja tavoitteet, joiden pohjalta muodostamme näkemyksen miten haluttuun lopputulokseen päästään. Se voi tulla asiakkaalta, meiltä tai yhteistyön tuumin. 

Strategia

Ideasta toteutukseen. Kuinka ratkaisemme ongelman? mitä tarvitaan, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä ellei täydellinen? Luomme strategian, suunnitelman joka määrittelee polkumme kohti tavoitetta.

Toimitus

Tulos ratkaisee. Hyväkin joskus riittää, vaikka parasta haemme. Toimimme asiakkaan toiveiden mukaan ja pyrimme aina ylittämään odotukset ja aikataulussa. Teemme sen mitä lupaamme ja usein vielä enemmän.

Ratkaisuja

Uudiskohteet tarvitsevat näyttävät havainnekuvat ja visualisoinnit markkinoinnin tueksi. Meiltä saat fotorealistiset julkisivujen ja sisätilojen visualisoinnit kohteidesi esittelyyn monella tavalla toteutettuina. 

Julkisivukuvat

Huoneistokuvat

360°-panorama

3D-pohjakuvat

Cinemagraph

Kohdeanimaatio

Projekteja

Voimmeko palvella?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!