Palvelut
Projektit
Portfolio

Asiakastarina

Roger Studio

Roger Studio oli uudistamassa verkkosivujaan ja he tarvitsivat uusia raikkaita brändikuvia yrityksen viestin ja imagon tueksi sivuilleen. Tarkoitus oli kuvata henkilöstöä työn touhussa ja kuvista haluttiin henkiä iloista meininkiä. Lisäksi Roger Studiolla oli tarve vuokrata osa suurista toimitiloistaan eteenpäin ja he tarvitsivat laadukkaat kuvat tiloistaan.

Palvelut

Tilat ja sisustus
Henkilökuvaus
Yritys- ja brändikuvaus

Mitä teimme?

Yrityskuvaus suoritettiin tiukan aikataulun takia nopealla temmolla ja varsinainen kuvaussuunnittelu tehtiin ns. lennosta ja improvisoiden kuvauspäivänä. Lopputuloksena saimme olosuhteisiin nähden upeita verkkosivuille, joihin myös asiakas oli erittäin tyytyväinen. Käytimme toimiston omaa henkilökuntaa malleina ja valaistuksena pääasiassa vallitsevia valaistusolosuhteita eli luonnonvaloa. Toinen tehtävämme oli saada yrityksen tiloista tyylikkäät kuvat, joilla houkuteltiin uusia vuokralaisia tiloihin.

Jaakko Kievari

Toimitusjohtaja

“Laadukas palvelu ja onnistuneet kuvat! Tarvitsimme päivityksen valokuvapankkiimme ja samalla ilmeen keventämistä lisäämällä ilmavampia kuvia brändimateriaaliimme. Haasteena oli tiukka aikataulu ja mahdollisuus kuvata vain toimistollamme, vallitsevissa olosuhteissa. Yhteistyö Mikon kanssa sujui erinomaisesti! Tiukasta aikataulusta ja budjetista huolimatta lopputulos oli erittäin onnistunut. Tuotanto sujui erittäin mallikkaasti ja brändi-ilmeemme sai toivottua variaatiota ja kevennystä! Laadusta ei tarvinnut tinkiä, aikataulut pitivät ja lopputulos oli sovitun mukainen.”
Korkealaatuiset kuvauspalvelut kaikkiin tarpeisiisi yli 20 vuoden ammattikokemuksella. Pyydä meiltä tarjous seuraavaan projektiisi.

Muita asiakastarinoita

Tutustu tarinaan

Tutustu tarinaan

Tutustu tarinaan

Tutustu tarinaan

Tutustu tarinaan

Tutustu tarinaan

Voimmeko palvella?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!