Asiakastarina

Arkkitehdit von Boehm – Renell

Valokuvaus + ilmakuvaus / arkkitehtuuri

Vuores-talon dokumentointi

Arkkitehdit von Boehm – Renell ovat suunnitelleet Tampereella sijaitsevan Vuores-talon, joka on vuonna 2007 järjestetyn arkkitehtikutsukilpailun voitto. Kohteen rakentaminen on ollut kaksivaiheinen, ja projekti on kestänyt yli 10 vuotta näihin päiviin asti. Kyseinen suunnitteluprojekti oli toimiston merkittävimpiä töitä ja siitä haluttiin saada kattava ja laadukas dokumentointi sekä maalta että ilmasta käsin.
Toimisto on perustettu vuonna 1973 ja olemme toimineet vuoteen 2016 saakka nimellä Arkkitehtitoimisto Aarne von Boehm Oy. Toimiston henkilökunta on laajasti perehtynyt eurooppalaiseen koulurakentamiseen ja uusimpaan pedagogiikkaan. Toimiston päätoimiala ovat koulu- ja oppilaitossuunnittelu sekä oppimisympäristöjen yleinen kehitystyö. Toimiston hankkeet käsittävät sekä uudis- että korjaussuunnittelua ja hankkeisiin liittyvää sisustussuunnittelua.

Työmme

Suunnittelimme ja toteutimme Arkkitehdit von Boehm – Renell Oy:lle Tampereella sijaitsevan Vuores-talon valokuvauksen sisä- ja ulkotiloista. Kuvaus suoritetaan yhden päivän aikana. Otimme runsaasti kuvia, joista tilaaja valitsi 30 kuvaa jälkikäsittelyä varten. Kuvasimme sisätilat harkitusti ja useamman valotuksen tekniikalla. Käytimme tarvittaessa myös lisävalaistusta, jonka avulla korostimme yksityiskohtia sekä tasapainotimme valaistusta. Vuores-talo oli suuri kokonaisuus ja se tuli myös kuvata ilmasta käsin. Käytimme kevytrakenteista dronea kuvauksissa, koska kuvat tulivat käytännössä vain verkkosivuille. Kuvauspäivänä koulun tilat olivat joidenkin tilojen osalta epäjärjestyksessä, joten osallistuimme myös tilojen kalusteiden järjestelyyn. Kohdekuvauksessa piti ottaa huomioon auringon suunta päivän aikana ja kuvaus piti suunnitella hyvin, jotta kaikki julkisivut saatiin varatun ajan puitteissa kuvattua mahdollisimman parhaassa valossa. Sisätiloissa käytimme lisävalaistusta pienemmissä tiloissa, muutoin tilat kuvattiin luonnonvalossa. Asiakas oli erittäin tyytyväinen saatuun kuvamateriaaliin.
Cubesta
Cubesta tarvitsi asiakaskokemusvideon ja kohdekuvat CityCube-asunnoista, joita rakennettiin Espooseen. Lisäksi yksi kuvattava esittelyasunto tuli sisustaa kuvausta ja asiakasesittelyjä varten. Videolla ja kohdekuvilla oli tarkoitus luoda positiivinen mielikuva CityCube-brändistä ja asumisesta CityCube-asunnossa.
Roger Studio
Roger Studio oli uudistamassa verkkosivujaan ja he tarvitsivat uusia raikkaita kuvia yrityksen brändin tueksi. Lisäksi yritys oli aikeissa vuokrata noin puolet isoista toimitiloistaan. Tähän he tarvitsivat laadukkaita kuvia vuokrailmoitukseensa.
Arkkitehdit von Boehm – Renell
Arkkitehdit von Boehm – Renell ovat suunnitelleet Tampereella sijaitsevan Vuores-talon, joka on vuonna 2007 järjestetyn arkkitehtikutsukilpailun voitto. Kohteen rakentaminen on ollut kaksivaiheinen, ja projekti on kestänyt yli 10 vuotta näihin päiviin asti. Kyseinen suunnitteluprojekti oli toimiston merkittävimpiä töitä ja siitä haluttiin saada kattava ja laadukas dokumentointi sekä maalta että ilmasta käsin.
Modeo
Modeo kalusti rakennusmateriaaleja valmistavan Rudus Oy:n uudet toimitilat. Tiloista tarvittiin edustavat ja korkealaatuiset interiöörikuvat Modeon verkkosivuille asiakastarinan tueksi. Kuvasimme tilat luonnonvaloa sekä lisävalaistusta käyttäen. Lopputuloksena syntyi setti edustavia kuvia, joihin asiakas oli myös tyytyväinen.
Nikkarit
Nikkarit tarvitsi tyylikkäitä ja korkealaatuisia asennuskuvia listoitus-, ovi-, ja ikkuna-asennuksistaan. Lisäksi kuvia oli tarkoitus hyödyntää muutenkin yrityksen palveluiden markkinoinnissa sekä verkkosivujen kuvituskuvina.
Climecon
Climecon toimitti uudistettuun Ravintola Farangin tiloihin ilmanvaihtotuotteitaan. Climecon tarvitsi referenssikohteestaan hienoja yleis- ja tuotekuvia. Mustia suutinkanavia oli asennettu yleisiin tiloihin ja ammattikeittiöön ilmanvaihtokattoja.
Lindström
Lindström lanseerasi uudenlaisen panttikassipalvelun, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle muovikassille ja näin ollen vähentää muovijätettä. Lindström tarvitsi tuote- ja fiiliskuvia asiakastarinoidensa tueksi. Kuvasimme Lindströmin panttikassipalvelun asiakastarinoiden kuvitukset.
Dekotalo
Dekotalo tarvitsi upeita kuvia talomalleistaan ja asiakaskohteistaan uusien talojen myynnin ja markkinoinnin tueksi. Kuvilla haluttiin luoda positiivista mielikuvaa asumisesta Dekotalossa. Talot on suunniteltu myös lapsiperheiden tarpeisiin, joten kuvissa tuli näkyä myös elämän arki ja ilo.

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi