Asiakastarina

Climecon

Valokuvaus / interiööri- ja referenssikuvaus

Ravintola Farang

Climecon toimitti uudistettuun Ravintola Farangin tiloihin ilmanvaihtotuotteitaan. Climecon tarvitsi referenssikohteestaan hienoja yleis- ja tuotekuvia. Mustia suutinkanavia oli asennettu yleisiin tiloihin ja ammattikeittiöön ilmanvaihtokattoja.
Climeconin tuotteet edustavat ilma- ja ääniteknisesti alan ehdotonta huippua. Vuosien kehitystyön tuloksena yritys on kehittäny kattavan valikoiman ilmastoinnin päätelaitteita ja liitäntälaatikoita, joilla saadaan toteutettua korkealuokkainen, hiljainen ja vedoton sisäilmasto. Climeconin valikoimista löytyy myös tehokkaat ja laadukkaat ammattikeittiöiden huuvat, ilmastointikatot, ilmanvaihtokatokset sekä kemialliset ilmanpuhdistimet.
”Yhteistyö haastavissakin kuvausolosuhteissa ja lyhyillä varoitusajoilla on sujunut mutkattomasti. Tuloksena olemme saaneet laadukkaita kuvia, joissa tuotteemme tulevat erittäin edustavasti esille. Kuvaajalla on silmää yksityiskohdille, hänen kanssaan on ollut helppo työskennellä ja olemme todella tyytyväisiä!”
Linda Köresaar / Markkinointipäällikkö

Työmme

Farangin uudet tilat Helsingin keskustassa herättävät suuria tunteita sekä tilansa että myös sisustuksensa puolesta. Climeconin tuotteet sopivat tyylinsä puolesta tiloihin kuin nappi kaulukseen. Kuvasimme tuotteita harkitusti ja kaikissa tiloissa. Hämärässä tilassa kuvattujen suutinkanavien erottaminen kuvassa oli haastavaa, ja jouduimme käyttämään luovuutta tuotteen esiinnostamisessa. Valomaalaus kuvatessa ja huolellinen kuvankäsittely mahdollisti upean lopputuloksen, johon myös asiakas oli tyytyväinen.
Cubesta
Cubesta tarvitsi asiakaskokemusvideon ja kohdekuvat CityCube-asunnoista, joita rakennettiin Espooseen. Lisäksi yksi kuvattava esittelyasunto tuli sisustaa kuvausta ja asiakasesittelyjä varten. Videolla ja kohdekuvilla oli tarkoitus luoda positiivinen mielikuva CityCube-brändistä ja asumisesta CityCube-asunnossa.
Roger Studio
Roger Studio oli uudistamassa verkkosivujaan ja he tarvitsivat uusia raikkaita kuvia yrityksen brändin tueksi. Lisäksi yritys oli aikeissa vuokrata noin puolet isoista toimitiloistaan. Tähän he tarvitsivat laadukkaita kuvia vuokrailmoitukseensa.
Arkkitehdit von Boehm – Renell
Arkkitehdit von Boehm – Renell ovat suunnitelleet Tampereella sijaitsevan Vuores-talon, joka on vuonna 2007 järjestetyn arkkitehtikutsukilpailun voitto. Kohteen rakentaminen on ollut kaksivaiheinen, ja projekti on kestänyt yli 10 vuotta näihin päiviin asti. Kyseinen suunnitteluprojekti oli toimiston merkittävimpiä töitä ja siitä haluttiin saada kattava ja laadukas dokumentointi sekä maalta että ilmasta käsin.
Modeo
Modeo kalusti rakennusmateriaaleja valmistavan Rudus Oy:n uudet toimitilat. Tiloista tarvittiin edustavat ja korkealaatuiset interiöörikuvat Modeon verkkosivuille asiakastarinan tueksi. Kuvasimme tilat luonnonvaloa sekä lisävalaistusta käyttäen. Lopputuloksena syntyi setti edustavia kuvia, joihin asiakas oli myös tyytyväinen.
Nikkarit
Nikkarit tarvitsi tyylikkäitä ja korkealaatuisia asennuskuvia listoitus-, ovi-, ja ikkuna-asennuksistaan. Lisäksi kuvia oli tarkoitus hyödyntää muutenkin yrityksen palveluiden markkinoinnissa sekä verkkosivujen kuvituskuvina.
Climecon
Climecon toimitti uudistettuun Ravintola Farangin tiloihin ilmanvaihtotuotteitaan. Climecon tarvitsi referenssikohteestaan hienoja yleis- ja tuotekuvia. Mustia suutinkanavia oli asennettu yleisiin tiloihin ja ammattikeittiöön ilmanvaihtokattoja.
Lindström
Lindström lanseerasi uudenlaisen panttikassipalvelun, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle muovikassille ja näin ollen vähentää muovijätettä. Lindström tarvitsi tuote- ja fiiliskuvia asiakastarinoidensa tueksi. Kuvasimme Lindströmin panttikassipalvelun asiakastarinoiden kuvitukset.
Dekotalo
Dekotalo tarvitsi upeita kuvia talomalleistaan ja asiakaskohteistaan uusien talojen myynnin ja markkinoinnin tueksi. Kuvilla haluttiin luoda positiivista mielikuvaa asumisesta Dekotalossa. Talot on suunniteltu myös lapsiperheiden tarpeisiin, joten kuvissa tuli näkyä myös elämän arki ja ilo.

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi