Asiakastarina

Dekotalo

Valokuvaus / talokuvaus

Talokuvauksia ympäri Suomen

Dekotalo tarvitsi upeita kuvia talomalleistaan ja asiakaskohteistaan uusien talojen myynnin ja markkinoinnin tueksi. Kuvilla haluttiin luoda positiivista mielikuvaa asumisesta Dekotalossa. Talot on suunniteltu myös lapsiperheiden tarpeisiin, joten kuvissa tuli näkyä myös elämän arki ja ilo.
Deko-Talo Oy on kasvanut lyhyessä ajassa Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Yritys on kokenut ja turvallinen kumppani, jonka osaamiseen voi luottaa. Valmiita yksilöllisiä Dekotaloja on Suomessa jo useita satoja ja sen henkilökunta on ollut toteuttamassa tuhansia omakotitaloja suomalaisille. Dekotalon omistajat ovat luoneet valmistalokonseptin ja haluavat kehittää sitä edelleen. Yrityksen perustamisesta lähtien, muuttovalmiina talotoimittajana Dekotalo on halunnut panostaa laadukkaaseen sisustukseen ja hyvään varusteluun.
“PhotoComilta olemme saaneet tyylikkäitä ja laadukkaita kuvia, joista välittyy Dekotalon laatu ja asiakkaittemme toteutuneet unelmat loistavasti.”
Juha Mäenpää / Toimitusjohtaja

Työmme

Olemme kuvanneet Dekotalon referenssikohteita jo useamman vuoden ajan. Viime vuosien aikana kuvasimme talokohteita sekä kesällä että talvella. Ulkokuvauksissa iltahämärän aikaan olemme käyttäneet valomaalaustekniikkaa, jolla olemme saaneet nostettua tunnelmaa kuviin ja jota ei perinteisellä kuvaustyylillä saavuteta. Kuvausprosessi on hidasta, mutta lopputulos on panostuksen arvoinen. Kuvasimme myös talokohteiden omistajaperheitä ja muita tunnelmakuvia yrityksen talokirjoihin sekä muuhun markkinointiin. Sisäkuvissa olemme käyttäneet sekä lisävalaistusta, valomaalausta ja pelkästään luonnonvaloa. Asukkaat olivat myös toisinaan kuvissa malleina, joka teki tiloista elävempiä. Talokuvakseen usein varattiin noin 4 h aikaa. Toisinaan mikäli talo haluttiin saada kuvattua myös iltahämärän aikaan, tuli kohteella käydä erikseen ulkokuvausta varten.
Cubesta
Cubesta tarvitsi asiakaskokemusvideon ja kohdekuvat CityCube-asunnoista, joita rakennettiin Espooseen. Lisäksi yksi kuvattava esittelyasunto tuli sisustaa kuvausta ja asiakasesittelyjä varten. Videolla ja kohdekuvilla oli tarkoitus luoda positiivinen mielikuva CityCube-brändistä ja asumisesta CityCube-asunnossa.
Roger Studio
Roger Studio oli uudistamassa verkkosivujaan ja he tarvitsivat uusia raikkaita kuvia yrityksen brändin tueksi. Lisäksi yritys oli aikeissa vuokrata noin puolet isoista toimitiloistaan. Tähän he tarvitsivat laadukkaita kuvia vuokrailmoitukseensa.
Arkkitehdit von Boehm – Renell
Arkkitehdit von Boehm – Renell ovat suunnitelleet Tampereella sijaitsevan Vuores-talon, joka on vuonna 2007 järjestetyn arkkitehtikutsukilpailun voitto. Kohteen rakentaminen on ollut kaksivaiheinen, ja projekti on kestänyt yli 10 vuotta näihin päiviin asti. Kyseinen suunnitteluprojekti oli toimiston merkittävimpiä töitä ja siitä haluttiin saada kattava ja laadukas dokumentointi sekä maalta että ilmasta käsin.
Modeo
Modeo kalusti rakennusmateriaaleja valmistavan Rudus Oy:n uudet toimitilat. Tiloista tarvittiin edustavat ja korkealaatuiset interiöörikuvat Modeon verkkosivuille asiakastarinan tueksi. Kuvasimme tilat luonnonvaloa sekä lisävalaistusta käyttäen. Lopputuloksena syntyi setti edustavia kuvia, joihin asiakas oli myös tyytyväinen.
Nikkarit
Nikkarit tarvitsi tyylikkäitä ja korkealaatuisia asennuskuvia listoitus-, ovi-, ja ikkuna-asennuksistaan. Lisäksi kuvia oli tarkoitus hyödyntää muutenkin yrityksen palveluiden markkinoinnissa sekä verkkosivujen kuvituskuvina.
Climecon
Climecon toimitti uudistettuun Ravintola Farangin tiloihin ilmanvaihtotuotteitaan. Climecon tarvitsi referenssikohteestaan hienoja yleis- ja tuotekuvia. Mustia suutinkanavia oli asennettu yleisiin tiloihin ja ammattikeittiöön ilmanvaihtokattoja.
Lindström
Lindström lanseerasi uudenlaisen panttikassipalvelun, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle muovikassille ja näin ollen vähentää muovijätettä. Lindström tarvitsi tuote- ja fiiliskuvia asiakastarinoidensa tueksi. Kuvasimme Lindströmin panttikassipalvelun asiakastarinoiden kuvitukset.
Dekotalo
Dekotalo tarvitsi upeita kuvia talomalleistaan ja asiakaskohteistaan uusien talojen myynnin ja markkinoinnin tueksi. Kuvilla haluttiin luoda positiivista mielikuvaa asumisesta Dekotalossa. Talot on suunniteltu myös lapsiperheiden tarpeisiin, joten kuvissa tuli näkyä myös elämän arki ja ilo.

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi