Asiakastarina

Roger Studio

Valokuvaus / brändi- ja tilakuvaus

Uutta ilmettä kotisivuille

Roger Studio oli uudistamassa verkkosivujaan ja he tarvitsivat uusia raikkaita kuvia yrityksen brändin tueksi. Lisäksi yritys oli aikeissa vuokrata noin puolet isoista toimitiloistaan. Tähän he tarvitsivat laadukkaita kuvia vuokrailmoitukseensa.
Roger Studio on asiakaskokemuksen asiantuntijayritys. Roger Studio suunnittelee ja toteuttaa digitaalisia palveluita erityisesti BtoB liiketoimintaan, mutta aina loppukäyttäjää ajatellen. Yritys luo asiakaskokemuksen vision, muotoilee palvelut ja käyttöliittymät sekä toteuttaa ne teknisesti. Rogerin missiona on rakentaa maailmanluokan asiakas- ja palvelukokemuksia ja tukea asiakkaita digitaalisen murroksen keskellä.
Laadukas palvelu ja onnistuneet kuvat! Tarvitsimme päivityksen valokuvapankkiimme ja samalla ilmeen keventämistä lisäämällä ilmavampia kuvia brändimateriaaliimme. Haasteena oli tiukka aikataulu ja mahdollisuus kuvata vain toimistollamme, vallitsevissa olosuhteissa. Yhteistyö Mikon kanssa sujui erinomaisesti! Tiukasta aikataulusta ja budjetista huolimatta lopputulos oli erittäin onnistunut. Tuotanto sujui erittäin mallikkaasti ja brändi-ilmeemme sai toivottua variaatiota ja kevennystä! Laadusta ei tarvinnut tinkiä, aikataulut pitivät ja lopputulos oli sovitun mukainen.
Jaakko Kievari / toimitusjohtaja

Työmme

Suunnittelimme ja toteutimme Roger Studiolle heidän omien toimitilojen valokuvauksen. Varasimme yhden kuvauspäivän tilojen kuvaamista varten. Otimme kuvia sekä luonnonvalossa että lisävalaistusta käyttäen. Kuvasimme tilat sekä tilaajan oman henkilökunnan kanssa että ilman malleja. Otimme sekä yleiskuvia että lähikuvia tiloista. Kuvaukset suoritettiin nopealla temmolla ja varsinainen kuvaussuunnittelu tehtiin ns. lennosta ja improvisoiden kuvauspäivänä sekä tila- että brändikuvien osalta. Lopputuloksena saimme upeita verkkosivuille sekä vuokrailmoituksiin, joihin myös asiakas oli tyytyväinen. Käytimme toimiston omaa henkilökuntaa malleina ja valaistuksena pääasiassa vallitsevia valaistusolosuhteita eli luonnonvaloa.
Cubesta
Cubesta tarvitsi asiakaskokemusvideon ja kohdekuvat CityCube-asunnoista, joita rakennettiin Espooseen. Lisäksi yksi kuvattava esittelyasunto tuli sisustaa kuvausta ja asiakasesittelyjä varten. Videolla ja kohdekuvilla oli tarkoitus luoda positiivinen mielikuva CityCube-brändistä ja asumisesta CityCube-asunnossa.
Roger Studio
Roger Studio oli uudistamassa verkkosivujaan ja he tarvitsivat uusia raikkaita kuvia yrityksen brändin tueksi. Lisäksi yritys oli aikeissa vuokrata noin puolet isoista toimitiloistaan. Tähän he tarvitsivat laadukkaita kuvia vuokrailmoitukseensa.
Arkkitehdit von Boehm – Renell
Arkkitehdit von Boehm – Renell ovat suunnitelleet Tampereella sijaitsevan Vuores-talon, joka on vuonna 2007 järjestetyn arkkitehtikutsukilpailun voitto. Kohteen rakentaminen on ollut kaksivaiheinen, ja projekti on kestänyt yli 10 vuotta näihin päiviin asti. Kyseinen suunnitteluprojekti oli toimiston merkittävimpiä töitä ja siitä haluttiin saada kattava ja laadukas dokumentointi sekä maalta että ilmasta käsin.
Modeo
Modeo kalusti rakennusmateriaaleja valmistavan Rudus Oy:n uudet toimitilat. Tiloista tarvittiin edustavat ja korkealaatuiset interiöörikuvat Modeon verkkosivuille asiakastarinan tueksi. Kuvasimme tilat luonnonvaloa sekä lisävalaistusta käyttäen. Lopputuloksena syntyi setti edustavia kuvia, joihin asiakas oli myös tyytyväinen.
Nikkarit
Nikkarit tarvitsi tyylikkäitä ja korkealaatuisia asennuskuvia listoitus-, ovi-, ja ikkuna-asennuksistaan. Lisäksi kuvia oli tarkoitus hyödyntää muutenkin yrityksen palveluiden markkinoinnissa sekä verkkosivujen kuvituskuvina.
Climecon
Climecon toimitti uudistettuun Ravintola Farangin tiloihin ilmanvaihtotuotteitaan. Climecon tarvitsi referenssikohteestaan hienoja yleis- ja tuotekuvia. Mustia suutinkanavia oli asennettu yleisiin tiloihin ja ammattikeittiöön ilmanvaihtokattoja.
Lindström
Lindström lanseerasi uudenlaisen panttikassipalvelun, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle muovikassille ja näin ollen vähentää muovijätettä. Lindström tarvitsi tuote- ja fiiliskuvia asiakastarinoidensa tueksi. Kuvasimme Lindströmin panttikassipalvelun asiakastarinoiden kuvitukset.
Dekotalo
Dekotalo tarvitsi upeita kuvia talomalleistaan ja asiakaskohteistaan uusien talojen myynnin ja markkinoinnin tueksi. Kuvilla haluttiin luoda positiivista mielikuvaa asumisesta Dekotalossa. Talot on suunniteltu myös lapsiperheiden tarpeisiin, joten kuvissa tuli näkyä myös elämän arki ja ilo.

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi