David Fitness Club -kuntosalitilat

David Fitness Club -kuntosalitilat

Laadukkaat ja siistit kuvat kuntosalin tiloista ovat erittäin tärkeitä, kun halutaan houkutella uusia treenajia asiakkaiksi. David Fitness Club tarvitsi päivitystä vanhoihin tilakuviinsa. Toteutimme harkitusti korkealaatuiset kuvat kuntosalin eri tiloista. 

David Fitness Club on ilmastoitu kuntosali ja varustettu laadukkailla DAVID-kuntosalilaitteilla. Salista löytyy myös monipuolinen ja toiminnallinen harjoittelutila, jossa voi muun muassa nyrkkeillä, kiipeillä ja pyöräillä. Kuntosalista löytyy 550 m2 ilmastoitua ja kesällä viileätä tilaa treenaamiseen. Jokainen jäsen voi treenata mihin aikaan vain ympäri vuorokauden.

Ennen ja jälkeen

Kuvankäsittely on olennainen osa jokaista kuvausprojektia, ja se tapahtuu kuvausten jälkeen tietokoneen äärellä. Tiloja kuvatessa usein joudutaan käyttämään jonkin verran lisävalaistusta, kuten tässäkin kuntosalin tilassa. Alla oleva kuva on toteutettu useasta eri kuvasta. Kuvaamme tilat yleensä usean valotuksen tekniikalla ja käytämme tarpeen vaatiessa salamavaloja. Lopullinen kuva koostuu useasta eri kuvasta, jotka yhdistetään kuvankäsittelyssä tuoden tila esiin ns. parhaassa valossa. Tämä prosessi vie palon aikaa, mutta lopputulos on aina parempi kuin suoraan kamerasta käyttöön otettu raakakuva. 

Ennen
Jälkeen

Piditkö projektista? Laita jakoon ja kerro kaverille!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mitäs jos alettaisiin hommiin?

Tarvitsetko
upeita kuvia?

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä.