Designpalvelut

Ensivaikutelma luodaan vain kerran

03

Meillä on vahvat juuret graafisessa suunnittelussa. Vuosikymmenten kokemus mainostoimistoalalta sekä kiinteistönvälitys toiminnasta antaa meille oivat perusteet tyylikkäiden markkinointimateriaalien suunnitteluun. Loihdimme upeita kuvia, mallinnamme kolmiulotteiset ympäristöt ja paketoimme tarvittaessa työmme tyylikkäästi yksiin kansiin sekä printtiin että digitaaliseen ympäristöön. Meiltä saat kaikki markkinointimateriaalit yrityksesi myyntiponnistelujen tueksi korkeilla laatustandardeilla.

juliste9

Graafinen suunnittelu

Visuaalinen ilme

Verkkosivut

2D-pohjakuvat

Grafiikka

Visuaalinen ilme

Verkkosivut

2D-pohjakuvat

Reseptimme menestykseen

Visio

Kaikki alkaa visiosta. Käymme läpi tarpeet ja tavoitteet, joiden pohjalta muodostamme näkemyksen miten haluttuun lopputulokseen päästään. Se voi tulla asiakkaalta, meiltä tai yhteistyön tuumin. 

Strategia

Ideasta toteutukseen. Kuinka ratkaisemme ongelman? mitä tarvitaan, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä ellei täydellinen? Luomme strategian, suunnitelman joka määrittelee polkumme kohti tavoitetta.

Toimitus

Tulos ratkaisee. Hyväkin joskus riittää, vaikka parasta haemme. Toimimme asiakkaan toiveiden mukaan ja pyrimme aina ylittämään odotukset ja aikataulussa. Teemme sen mitä lupaamme ja usein vielä enemmän.

Ratkaisuja

Olemme suunnitelleet kaiken kattavaa yritysgrafiikkaa jo 70-luvulta lähtien. Pystymme toteuttamaan asiakkaillemme mieleenpainuvaa markkinointiviestintää, joka viehättää visuaalisesti ja toimii tuloksellisesti.

Paina minua!

Markkinointiesitteet

Kohdeverkkosivut

Referenssi- ja talokirjat

Asiakaslehdet

Mainosmateriaalit

Taittotyöt

Projekteja

Voimmeko palvella?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!