Featured work
Instagram

Kattavat kuvaus- ja visualisointipalvelut

Rakennetun ympäristön

kohdekuvaukset
3D-visualisoinnit
markkinointimateriaalit
videotuotannot

Laadukkaasti ja luovasti

alupro 20190903 453 LR

Kalasataman sähköasema

Helsinki 2019 1

Ilmakuvia Helsingistä

lammikivitalot 20180613 193 copy

Asuntomessut

modeo 20180809 231

Ruduksen toimitilat

Palvelut

Olemme visuaalisen alan monitaitureita, joilla pysyy sekä kamera että kynä tukevasti kädessä vuosien kokemuksella. Loihdimme upeita kuvia, mallinnamme kolmiulotteiset ympäristöt ja paketoimme tarvittaessa työmme tyylikkäästi yksiin kansiin sekä printtiin että digitaaliseen ympäristöön. Meiltä saat kaikki markkinointimateriaalit yrityksesi myyntiponnistelujen tueksi korkeilla laatustandardeilla.

Kuvauspalvelut

Olemme erikoistuneet rakennetun ympäristön dokumentointiin eri kuvausmenetelmillä, kuten valokuvan ja videon muodossa. Kuvaamme maalta ja ilmasta arkkitehtuuria sekä interiöörejä yli 20 vuoden ammattikokemuksella. Hallitsemme kaikki kuvausaiheet, mutta loistamme eritoten tilojen ja talojen parissa.

3D-visualisointi

Tuotamme fotorealistista 3D-visualisointia arkkitehdin piirrosten ja mittojen pohjalta kiinteistöjen markkinoinnin ja myynnin tueksi. Mallinnamme kohteesi pieniä yksityiskohtia myöten houkuttelevaksi kokonaisuudeksi, joka auttaa asiakastasi havannoimaan tilat ja talot ennen kuin ne on rakennettu. Tutustu palveluumme.

Design

Hallitsemme kokonaisvaltaisesti yritysgrafiikan suunnittelun sekä printtiin että digitaaliseen ympäristöön jo 70-luvulta lähtien. Meiltä saat tyylikkäästi koko paketin suunnittelusta toteutukseen, mutta osaamme myös tehdä yksittäisiä suunnittelutöitä graafisen ohjeistuksen mukaan, kuten esitteet tai kampanjasivut.

Kenelle?

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä toimialasta riippumatta, mutta erikoistumisemme rakennetun ymäristön dokumentointiin palvelee parhaiten alla olevia toimialoja. Kokemuksemme ja ymmärryksemme mainosalalta takaa myös hyvän kumppanuuden mainostoimistoille.

Arkkitehdit

Rakennusala

Kiinteistöala

Talovalmistajat

Mainostoimistot

3D render 85

3D-mallinnus Hausialle

Mallinnustyö asiakkaalle

Esimerkkejä

ratkaisuista

Kohteiden markkinointiin tai työnäytteiden esittelyyn on monenlaisia tarpeita ja jokaiseen löytyy ratkaisu. Laadukkaat valokuvaukset referenssikohteista, realistiset mallinnukset 360°-kuvina sisätiloista tai vaikka interaktiivinen myyntiesite ennakkomarkkinointia varten verkossa printin tukeva antaa tukevan alustan myynnin tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme täällä.

Kohdekuvaus

360°-mallinnus

Ilmakuvaus

Myyntiesite

Asiakkaitamme

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi