Näyttävät kohdekuvat

syntyvät luovalla kuvauksella

Kuvauspalvelumme

Arkkitehdille

Olemme valokuvanneet arkkitehtien, sisustusarkkitehtien ja muiden suunnittelijoiden kohteita yli 20 vuotta. Meidän käsien kautta on kuvattu satoja ammattilaisten suunnittelemia yksityiskoteja, lomakohteita, arvo-asuntoja, hotelleja, laivojen sisustuksia ja ravintoloita. Tarjoamme arkkitehdeille, sisustusarkkitehdeille, insinööreille ja muille suunnittelijoille kuvauspalveluitamme sekä valokuvan että videon muodossa, maalta ja ilmasta käsin. Kuvaamme toimeksiannosta koko maailmassa. 

  • Valokuvaus
  • Videotuotanto
  • Ilmakuvaus
  • Referenssikirja

Valokuvaus

Valokuvaamme arkkitehdin suunnittelemat ja rakennetut kohteet ammattimaisesti ja arkkitehdin toiveiden mukaisesti. Tutustumme kohteeseen huolellisesti ennakkoon ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan jopa käymään kohteella ennen itse valokuvausta. Kuvaustyyli ja kuvauksen ajankohta sovitaan asiakkaan kanssa ennen kuvausta. Kuvattava kohde näyttää erilaiselta eri valossa, kuten pilvisessä säässä aamupäivällä tai auringon laskun aikaan kirkkaalla taivaalla. Hallitsemme lisävalaistuksen käytön, mutta kuvaamme myös paljon luonnonvalossa sekä yhdistämme molempia luoden parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Videotuotanto

Tarjoamme arkkitehdeille korkealaatuista kohteiden dokumentointia elävän kuvan muodossa. Luomme elokuvamaisen esityksen suunnittelijan projektista joko avaimet käteen periaatteella tai asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Videokuvaus voidaan suorittaa joko samalla kertaa valokuvauksen yhteydessä tai eri aikaan. Kohdevideolla voidaan esittää tilaa ja rakennettua ympäristöä laajemmin ja luovasti. Videoon voidaan ottaa mukaan myös ihmisiä hahmottamaan mittasuhteita. 

Ilmakuvaus

Kohteiden katsominen ilmasta käsin antaa aivan uudenlaisen näkökulman ympäristöön ja kuvattavaan kohteeseen. Kuvaamme ilmasta käsin arkkitehtuuria kaikessa sen moninaisuudessaan. Kaupungin korttelit, kulttuurikohteet, kauppakeskukset, talot, laivat ja monet muut dokumentoidaan näyttävästi ja laadukkaasti valokuvien ja videon muodossa. 

Referenssikirja kohteesta

Meidän juuret juontavat graafisesta suunnittelusta. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia erilaisia printtitöitä, kuten julkaisuja, kirjoja, esitteitä ja katalogeja jo 70-luvulta lähtien. Tarjoamme kohdekuvien lisäksi premium-tason valokuvakirjan kuvatusta projektista. Kutsumme tätä referenssikirjaksi. Kirja on vähintään 16-sivuinen ja kooltaan vaatimattomat 35 x 28 cm. Sivujen paksuus on 1,5 mm ja ne ovat poikkeuksellisen jämäkät. Painojälki hivelee silmiä. Referenssikirja toimii erinomaisena markkinointivälineenä uusien asiakkaiden hankinnassa ja tapaamisten yhteydessä. Toteutamme kirjan avaimet käteen -periaatteella, eli tämä ei vie asiakkaan aikaa lainkaan. Halutessanne voimme liittää kirjaan myös tekstiä, kuten lyhyen kertomuksen projektista. Tarvittaessa voimme myös tuottaa tekstin itse.

  • Yksityiskodit
  • Julkiset kohteet
  • Toimitilat
  • Hotellit
  • Ravintolat
  • Referenssikohteet

Kuvaamme arkkitehdeille

Yksityiskodit

Kuvaamme yksityiskodit, arvo-asunnot ja uudiskohteet sekä ulkoa että sisältä sisustuksineen. Voimme myös kuvata kalustamattomat kohteet ja sisustaa tilan jälkikäteen virtuaalisesti.

Julkiset kohteet​

Tuotamme laadukkaita kuvia ja videoita julkisten kohteiden arkkitehtuurista sekä interiööreistä, kuten kauppakeskuksista, uimahalleista, oppilaitoksista sekä muista kulttuurikohteista ympäristöineen. 

Toimitilat

Valokuvaamme virastojen ja yritysten toimitilat tarvittaessa myös nopealla aikataululla ja tehokkaasti. Voimme käyttää kuvauksissa myös ihmisiä tuoden kuviin elävyyttä ja ilmettä. 

Hotellit

Luomme upeita kuvia hotelleista ja muista lomakohteista. Kuvaamme hotellien yleiset tilat, huoneet ja rakennukset huolella ja asiakkaan haluamalla tyylillä yksityiskohtia myöten.

Ravintolat

Erikokoiset ravintolat, kahvilat, baarit ja muut viihdetilat kuvaamme tyylikkäästi ja huolellisesti lisävalaistuksen ja luonnonvalon turvin. Kuvaamme myös kohteiden julkisivut.

Muut referenssikohteet

Kaikki muutkin arkkitehdin suunnittelemat referenssikohteet kuten laivat ja teollisuusrakennukset saavat käsiemme kautta arvoisensa kuvat ja videot. 

Kuvankäsittely

Teemme luonnollisesti myös pirun tarkkaa jälkeä kuvien jälkikäsittelyssä kuvausten jälkeen. Käsittelemme kaikki asiakkaan valitsemat kuvat ennen niiden toimitusta. Teemme kaikille kuville perussäädöt kuten valoisuus, kontrasti, värisäädöt ja rajaus. Lisäksi poistamme kaikista kuvista pienet virheet, kuten roskat. Teemme tarvittaessa myös vaativaa kuvankäsittelyä, joka tarkoittaa kuvamanipulaatiota, retusointia tai syväystyötä. Tämä voi olla esim. huonekalujen, ihmisten, pistorasioiden, johtojen poistoa tai pintojen korjausta ja sopivan taivaan lisäämistä ulkokuvaan. Vaativa kuvankäsittely on myös aikaa vievää, kuten itse valokuvaaminenkin. Vieressä esimerkki vaativasta kuvankäsittelystä. 

Ennen
Jälkeen