Rakentajan työkalut

koostuvat upeista kuvista ja videoista

Kuvauspalvelumme

Rakentajalle

Olemme tuottaneet valokuvia yli 2000:sta yksityisasunnosta. Erilaiset sisustus- ja tilakuvaukset ovat olleet meille arkipäivää viimeisen 20 vuoden aikana. Tuotamme vuosittain satoja kuvia sisustuslehtiin- ja julkaisuihin. Meidän asiakkaitamme ovat olleet vuosien varrella monet suuret rakennuttajat ja pientalovalmistajat. Tarjoamme talo- ja asuntorakentajille kuvauspalveluitamme sekä valokuvan että videon muodossa, maalta ja ilmasta käsin. Saat meiltä myös kohteen sisustus- ja stailauspalvelun tarvittaessa jopa avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi tuotamme uniikit referenssikirjat kuvaamistamme kohteista myynnin ja markkinoinnin tueksi.

  • Valokuvaus
  • Videotuotanto
  • Ilmakuvaus
  • Sisustuspalvelu
  • Referenssikirja

Valokuvaus

Valokuvaamme rakentajan suunnittelemat ja rakennetut kohteet ammattimaisesti ja rakentajan toiveiden mukaisesti. Tutustumme kohteeseen huolellisesti ennakkoon ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan jopa käymään kohteella ennen itse valokuvausta. Kuvaustyyli ja kuvauksen ajankohta sovitaan asiakkaan kanssa ennen kuvausta. Kuvattava kohde näyttää erilaiselta eri valossa, kuten pilvisessä säässä aamupäivällä tai auringon laskun aikaan kirkkaalla taivaalla. Hallitsemme lisävalaistuksen käytön, mutta kuvaamme myös paljon luonnonvalossa sekä yhdistämme molempia luoden parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

Videotuotanto

Tarjoamme arkkitehdeille korkealaatuista kohteiden dokumentointia elävän kuvan muodossa. Luomme elokuvamaisen esityksen suunnittelijan projektista joko avaimet käteen periaatteella tai asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Videokuvaus voidaan suorittaa joko samalla kertaa valokuvauksen yhteydessä tai eri aikaan. Kohdevideolla voidaan esittää tilaa ja rakennettua ympäristöä laajemmin ja luovasti. Videoon voidaan ottaa mukaan myös ihmisiä hahmottamaan mittasuhteita. 

Ilmakuvaus

Kohteiden katsominen ilmasta käsin antaa aivan uudenlaisen näkökulman ympäristöön ja kuvattavaan kohteeseen. Kuvaamme ilmasta käsin arkkitehtuuria kaikessa sen moninaisuudessaan. Kaupungin korttelit, kulttuurikohteet, kauppakeskukset, talot, laivat ja monet muut dokumentoidaan näyttävästi ja laadukkaasti valokuvien ja videon muodossa. 

Stailaus- ja sisustuspalvelu

Tarjoamme muista valokuvaajista ja valokuvausyrityksistä poiketen myös kohteiden stailaus- ja sisustuspalvelua. Esittelyasuntojen ja muiden kohteiden kevyt stailaus tai isompi sisustus onnistuu vuosien kokemuksella. Voimme tarjota palvelun avaimet käteen -periaatteella tai vain hankkia tarvittavat kalusteet ja sisustustuotteet kohteelle. Olemme kuvanneet sisustuksia yli 20 vuotta suunnittelijoille ja eri sisustuslehtiin. Meillä on silmää estetiikalle ja olemmekin sisustaneet jopa kokonaisia taloja.

Referenssikirja kohteesta

Meidän juuret juontavat graafisesta suunnittelusta. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia erilaisia printtitöitä, kuten julkaisuja, kirjoja, esitteitä ja katalogeja jo 70-luvulta lähtien. Tarjoamme kohdekuvien lisäksi premium-tason valokuvakirjan kuvatusta projektista. Kutsumme tätä referenssikirjaksi. Kirja on vähintään 16-sivuinen ja kooltaan vaatimattomat 35 x 28 cm. Sivujen paksuus on 1,5 mm ja ne ovat poikkeuksellisen jämäkät. Painojälki hivelee silmiä. Referenssikirja toimii erinomaisena markkinointivälineenä uusien asiakkaiden hankinnassa ja tapaamisten yhteydessä. Toteutamme kirjan avaimet käteen -periaatteella, eli tämä ei vie asiakkaan aikaa lainkaan. Halutessanne voimme liittää kirjaan myös tekstiä, kuten lyhyen kertomuksen projektista. Tarvittaessa voimme myös tuottaa tekstin itse.

  • Uudiskohteet
  • Asunnot
  • Pientalot
  • Referenssikohteet
  • Kuvituskuvat

Kuvaamme rakentajalle

Uudiskohteet

Meillä on pitkä kokemus uudiskohteiden valokuvaamisesta. Kuvaamme kaikenkokoiset uudiskohteet sekä ilmasta että maasta. Meiltä hoituu myös kalustamattoman tilan kevyt stailaus tai kokonaisvaltainen sisustus. 

Asunnot

Yli 20 vuotta asuntojen ja ennen kaikkea sisustusten kuvausta tarkoittaa, että olet hyvissä käsissä. Kuvaamme sekä upeat videot että kuvat pienistä huoneistoista isoihin kartanoihin. 

Pientalot

Tuotamme takuujälkeä erilaisten pientalojen kuvauksissa. Kuvaamme myös tarvittaessa iltahämärässä ainutlaatuisella kuvaustekniikalla näyttävät “twilight-kuvat”, jotka erottuvat massasta.

Referenssikohteet

Vanhat rakennukset, saneerauskohteet ja muut rakentajan referenssikohteet kuvataan upeasti toimestamme. Toteutamme myös hienoja työn ääressä -kuvia, jossa näytetään rakentamisen ja remontoinnin meininkiä.

Kuvituskuvat

Luomme upeita ja tunteita herättäviä kuvituskuvia markkinoinnin tueksi. Kuvaamme kotien asukkaat ja perheet toiminnan ääressä ja tuotamme myös muuta tyylikästä kuvamateriaalia, joka maustaa kokonaisuutta.

Kuvankäsittely

Teemme luonnollisesti myös pirun tarkkaa jälkeä kuvien jälkikäsittelyssä kuvausten jälkeen. Käsittelemme kaikki asiakkaan valitsemat kuvat ennen niiden toimitusta. Teemme kaikille kuville perussäädöt kuten valoisuus, kontrasti, värisäädöt ja rajaus. Lisäksi poistamme kaikista kuvista pienet virheet, kuten roskat. Teemme tarvittaessa myös vaativaa kuvankäsittelyä, joka tarkoittaa kuvamanipulaatiota, retusointia tai syväystyötä. Tämä voi olla esim. huonekalujen, ihmisten, pistorasioiden, johtojen poistoa tai pintojen korjausta ja sopivan taivaan lisäämistä ulkokuvaan. Vaativa kuvankäsittely on myös aikaa vievää, kuten itse valokuvaaminenkin. Vieressä esimerkki vaativasta kuvankäsittelystä. 

Ennen
Jälkeen