Yrityksen menestyksen

avaimet luodaan upeilla kuvilla ja videoilla

Kuvauspalvelumme

Yritykselle

Kaikki yritykset tarvitsevat hyviä kuvia markkinoinnin ja myynnin tueksi. Ilman kuvia ei tänä päivänä vaikuteta tehokkaasti ostajaan. Kuvilla on valtava merkitys, kun kilpailu on kovaa alasta riippumatta. Upeilla kuvilla vaikutetaan suoraan myyntiin. Huonot kuvat puolestaan tekevät vain hallaa. Olemme kuvanneet eri alojen yrityksille toimivia ja myyviä kuvia jo yli 20 vuotta. Videolla on myös suurempi merkitys markkinoinnissa kuin koskaan ennen. Nopeat internet-yhteydet mahdollistavat jopa 4K-videon striimaamisen suoraan mobiililaitteeseen. Videolla voidaan kertoa tarinaa, joka vetoaa tunteisiin. Meiltä saat sekä upeat kuvat että tyylikkäät videot tarinoineen markkinointisi ja mainonnan tueksi.

  • Valokuvaus
  • Videotuotanto
  • Ilmakuvaus

Valokuvaus

Valokuvaamme yrityksille eri tarpeisiin sopivaa materiaalia markkinoinnin ja myynnin tueksi. Hallitsemme koko valouvauksen skaalan, suurista tilakuvauksista  henkilökuviin sekä vaatiiviin ja pieniin korukuvauksiin. Tutustumme huolellisesti yrityksen tarpeisiin ja käymme asiakkaan kanssa läpi kuvaustyylin ja aikataulut ennen kuvausta. Hallitsemme lisävalaistuksen käytön, mutta kuvaamme myös paljon luonnonvalossa sekä yhdistämme molempia luoden parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Videotuotanto

Tarjoamme yrityksille laadukasta ja luovaa videotuotantoa. Hyvin suunnitelulla videolla vaikutetaan katsojan ostopäätökseen ja mielikuvaan. Tuotamme videoita kaikista aiheista ja kaikkiin tarkoituksiin. 

Ilmakuvaus

Kohteiden katsominen ilmasta käsin antaa aivan uudenlaisen näkökulman ympäristöön ja kuvattavaan kohteeseen. Kuvaamme ilmasta käsin arkkitehtuuria kaikessa sen moninaisuudessaan. Kaupungin korttelit, kulttuurikohteet, kauppakeskukset, talot, laivat ja monet muut dokumentoidaan näyttävästi ja laadukkaasti valokuvien ja videon muodossa. 

  • Henkilökuvat
  • Tuotekuvat
  • Brändikuvat
  • Mainoskuvat
  • Tapahtumat
  • Referenssit

Kuvaamme yrityksille

Henkilökuvat

Valokuvaamme yritysten henkilöstöä tai yksittäisiä muotokuvia. Kuvaamme studiossa, miljöössä tai tuomme studion asiakkaan tiloihin. Hallitsemme myös muotikuvaukset.

Tuotekuvat

Toteutamme laadukkaita tuotekuvia autenttisessa ympäristössä ja studiossa. Hallitsemme tuotekuvauksen isoista kaivinkoneista ja autoista pieniin koruihin. 

Brändikuvat

Valokuvaamme yrityksille brändin linjan mukaisia kuvituskuvia ja lifestylekuvia. Brändikuvilla luodaan yhtenäinen visuaalinen tyyli tuotebrändisi tai henkilöbrändisi tueksi markkinoinnissa.

Mainoskuvat

Luomme toimivia mainoskuvia yrityksen markkinointiin aina ideoinnista valmiiseen ja huippuunsa viimeisteltyyn kuvaan asti. 

Messut ja tapahtumat

Kuvaamme erilaiset messut ja tapahtumat Suomessa ja ulkomailla sukkelasti ja tyylikkäästi. Voimme kuvata samalla kertaa tapahtumasta myös näyttävän videon.

Referenssikuvat

Kaikki yritykset tarvitsevat referensseistään hienoja kuvia. Kuvaamme kaikki referenssit aiheesta riippumatta.

Kuvankäsittely

Teemme luonnollisesti myös pirun tarkkaa jälkeä kuvien jälkikäsittelyssä kuvausten jälkeen. Käsittelemme kaikki asiakkaan valitsemat kuvat ennen niiden toimitusta. Teemme kaikille kuville perussäädöt kuten valoisuus, kontrasti, värisäädöt ja rajaus. Lisäksi poistamme kaikista kuvista pienet virheet, kuten roskat. Teemme tarvittaessa myös vaativaa kuvankäsittelyä, joka tarkoittaa kuvamanipulaatiota, retusointia tai syväystyötä. Tämä voi olla esim. huonekalujen, ihmisten, pistorasioiden, johtojen poistoa tai pintojen korjausta ja sopivan taivaan lisäämistä ulkokuvaan. Vaativa kuvankäsittely on myös aikaa vievää, kuten itse valokuvaaminenkin. Vieressä esimerkki vaativasta kuvankäsittelystä. 

Ennen
Jälkeen