Palvelut

Kun tarvitset laadukasta valokuvausta, fotorealistisia visualisointeja tai näyttävät markkinointimateriaalit myyntisi tueksi, olemme takuulla hyvä kumppani moneen tarpeeseen. 

Siirry alaspäin
sievitalo 20190603 187 b LR

Kaikki saman katon alta

Tavoitteenamme on tarjota kohdemarkkinoinnin kaikki palvelut saman katon alta. Rakennus- ja kiinteistöalan toimijoille visuaalinen ilme kaikessa kokonaisuudessaan on tärkeä osa markkinointia. Mielikuvien luominen laadukkaiden valokuvien, houkuttelevien 3D-visualisointien sekä tyylikkäiden ja informatiivisten myyntiesitteiden avulla on osa meidän työkalupakkia. Meiltä saa sekä yksittäiset referenssikohteiden valokuvaukset, että kokonaisvaltaiset toteutukset rakennushankkeen ennakkomarkkinointiin.

Tuotantotasot

Tarjoamme tiettyjä palveluitamme kahden eri tuotantotason mukaan.

Basic

Perustason tuotanto eli Basic usein riittää moneen tarkoitukseen. Työ tehdään aina laadukkaasti, mutta joissain asioissa säästetään aikaa ja tilaajan kustannuksia. Lopputulos on aina hyvä, mutta Basic-tasolla esim. kohdekuvaus on nopeampaa ja tilat kuvataan sellaisena kuin ne ovat, eikä esim. lisävalaistusta käytetä juurikaan. Kuvankäsittelyssä kuville tehdään vain peruskuvankäsittely. Tämä taso sopii hyvin esim. referenssikohteiden kuvaamiseen, kun kyseessä on dokumentointitarve.

Pro

Pro-tason tuotanto on tarpeen, kun haetaan parasta mahdollista ja viilattua lopputulosta sekä parasta kalustoa tuotannon tueksi. Tällä tasolla valokuvaukseen panostetaan enemmän aikaa mm. suunnittelun ja kuvauksen osalta. Käytämme tarpeen mukaan kuvauksessa malleja. Kuville tehdään lisäkuvankäsittelyä kuten elementtien poistoa ja se on muutenkin vaativampaa, joka puolestaan vie enemmän aikaa. Suosittelemme Pro-tasoa varsinkin, kun kuvien käyttötarkoituksena on markkinointi.

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi