Palvelut

3D-tilaesittely

Astu sisään tilaan ja koe se kolmiulotteisena. Matterport Pro2 -kameralla toteutetut tilaesittelyt mahdollistaa tilaan tutustumisen todentuntuisesti etäältä.

Tilan markkinointi on kokonaisuus: särmien kuvien ja tehokkaiden videoiden lisäksi vaikuttavat kolmiulotteiset tilaesittelyt vakiinnuttavat paikkansa niin markkinointivälineenä kuin työkaluna teknisten tilojen tarkastelussa – pysy kuvioissa mukana ja katso miten 3D-esitys helpottaisi juuri sinun alaasi.

Kenelle?

Miksi?

3D-tilaesittelyssä katsoja pääsee liikkumaan tilassasi todentuntuisesti ja kokemaan itsensä osalliseksi. Jos haluat tehdä kokonaisvaltaisen vaikutuksen katsojaasi tai mahdollistaa pääsyn tilaan johon fyysisesti on hankalaa mennä, tämä on ratkaisusi!

69 %

asunnon tai kiinteistön myyjistä ajattelee
3D-tilaesittelyn
olevan välttämätön

Mahdollista pääsy tilaasi

Onko työympäristösi sellainen, että sinne on vaikeaa tai jopa mahdotonta päästää ihmisiä, mutta tiloja aika-ajoin on esiteltävä? Tällaisia tiloja ovat esim. tekniset teollisuuden tilat ja puhdastilat kuten terveysalan laboratoriot ja elintarviketeollisuus. 3D-tilaesityksellä voidaan näyttää tiloja sidosryhmille etänä ja säännöllisin väliajoin päivitetyllä esityksellä projektin vaiheita voidaan seurata ja esimerkiksi perehdyttää sidosryhmiä

Tehosta kohteesi myyntiä

Kun halutaan näyttää asunto tai muu tila ennen rakentamista ja tehostaa ennakkomarkkinointia, on mallinnustyö oiva tapa herättää tilat henkiin. Tuotamme 360°-mallinnusta ja niiden pohjalta tilaesittelyn, joka voi myös olla interaktiivinen. 

360°-tilaesittely sähköasemasta

360°-mallinnus ja tilaesittely

Tilat heräävät eloon

Matterportin Pro2 3D-kamera on uuden sukupolven kamera, joka tallentaa syvyystietoa. Luot vaikuttavia visuaalisia lopputuotteita mullistavan teknologian ja tehokkaan pilvipalvelun avulla.
MatterportService logo

Matterport-tilaesittelyn ominaisuudet

Nukkekotimalli

Tarkastele 3D-skannattua tilaa havainnollisessa nukkekotimallissa (Dollhouse View). Katso tilat kätevästi kokonaisuutena haluamastasi kuvakulmasta 3D-mallissa.

Mattertagit

Mattertag ™ -sisällön avulla voit merkitä 3D-tilaasi hyödyllistä lisäsisältöä kuten kuvia, tekstisisältöä tai linkkejä muille sivuille, joista katsoja löytää lisätietoja. Mattertagit lisätään haluttuihin kohtiin tilaesittelyssä.

Värillinen pistepilvi

Rakennus- ja insinöörialojen asiakkaat voivat myös viedä värillisiä rekisteröityjä pistepilviä ja heijastuneita kattojärjestelmiä Matterportin beta-ohjelman kautta muihin ohjelmiin.

Pohjakuvat

Voit tilata Matterport-tilaesittelystäsi mustavalkoiset kaavamaiset pohjakuvat edullisesti. Voimme myös luoda korkealaatuiset 3D-mallinnukset pohjakuvista huonekaluineen. Katso lisää täältä.

OBJ-tiedostot

3D-kehittäjät ja VR-harrastajat voivat käyttää OBJ-tiedostoa luodakseen projektiaan varten 3D-mallin, joka on digitaalinen kaksonen todellisesta kohteesta.

3D-mittaukset

3D-mittausominaisuus antaa virtuaalitilan haltijalle mahdollisuuden mitata tilaesittelyssä mitä vain 1%:n tarkkuudella. Mittaa huonekorkeus, huonekalujen etäisyydet tai vaikka maljakon korkeus.

360°-kuvat

Matterport-kamera tallentaa 3D-skannauksen yhteydessä 360-asteen panoramakuvat.

Vetoa aisteihin, osallista ja luo vaikuttava ensivaikutelma! Tyhjästä tilasta tehtyyn skannaukseen voidaan tehdä virtuaalisisustus rakenteita, kalusteita ja koristeita myöten. Valikoimaamme kuuluu neljä päätyylisuuntausta; skandinaavinen, moderni, teollinen ja klassinen. Otamme myös erityistoiveita vastaan ja huomioimme ne mahdollisimman täydellisesti.

Näin toimimme

Sovitaan aika

Ota yhtettä ja sovitellaan sopiva aika kalenterista tilan skannaukselle. Lähetä meille viestiä joko lomakkeellamme tai sähköpostillasi. Voit myös soittaa numeroon 040 218 3000.

Skannataan tilat

Tartumme tuumasta toimeen ja skannaamme tilat alta aikayksikön. 150 m2 tilan skannaukseen varataan vähintään 1 tunti aikaa. Suuremmat tilat vievät pidempään.

Valmis esitys

Tuotamme valmiin ja esityskelpoisen 3D-tilaesittelyn parissa päivässä. Saat linkin esitykseen, jonka voit upottaa vaikka omille sivuillesi ja katsoa kaikilla mobiililaitteilla, selaimilla ja VR-laseilla. 

Tilaa 3D-tilaesittely

Voimmeko olla avuksenne?
Lähetä meille viestiä, jonka otamme kuuleviin korviimme ja palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi