Palvelut / 3D-visualisointi

Matterport-
stailaus

Toteutamme uutuutena Matterportin 3D-tilaesittelyihin virtuaalistailaukset. Herätä tyhjät tilat henkiin tai muuta tilan sisustus Matterport-stailauksella! 

Sisusta 3D-tilat uusiksi

Matterport-tilaesittely koostuu useista 360°-panoramakuvista tilan 3D-skannauksen kautta. Toteutamme uutuuspalveluna tyhjien skannattujen tilojen 3D-stailaukset näyttävästi.

Upeat stailaukset

Nopea toimitus

Kustannustehokas

Lisää huonekalut

Tyhjät tilaesittelyt eivät näytä koko tilan potentiaalia. Lisäämällä Matterport-tilaesittelyysi huonekalut ja koko virtuaalisen sisustuksen, herätät katsojan todellisen mielenkiinnon. Meillä on laajat kalustekirjastot 3D-stailausta varten. Halutessasi voit myös lähettää meille toiveesi sisustuksen suhteen vaikka mallikuvien kera ja pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan toiveisiisi.

Muuta materiaalit

Matterport-stailauksen ei tarvitse olla pelkkää huonekalujen lisäystä ja koristeilla pelaamista. Voimme myös muuttaa vaikka lattian, värjätä seinät tai jopa lisätä väliseiniä tilaan. Joissain tapauksissa voimme myös poistaa olemassa olevat kalusteet tilasta. Pintamateriaalit muuttamalla luomme tilastasi kuin uuden. 

Katso 3D-stailattu Matterport-tilaesitys
Painamalla numeronäppäintä 0, näet tilan tyhjänä sekä 3D-mesh mallissa.

Näin toimimme

Lähetä tilaesitys

Tarvitsemme Matterport-tilaesityksesi, jotta voimme aloittaa 3D-stailauksen. Voimme myös tarvittaessa skannata haluamasi tilan. Lue lisää täällä.

Kerro toiveistasi

Kuvaile meille, minkälaisen sisustustyylin haluat tilaesitykseen. Olemme yhteydessä ja käymme läpi yksityiskohdat kanssasi.

Stailattu tilaesitys

Saat linkin 3D-stailattuun Matterport-tilaesitykseen, jonka voit upottaa vaikka omille sivuillesi ja katsoa kaikilla mobiililaitteilla, selaimilla ja VR-laseilla. 

Usein kysyttyä

Tarvitsetko jotain muuta?

3D-styling-15

Matterport-stailaus

360-panoramakuvan stailaus on vaativampi työ, mutta yksittäistä kuvaa vaikuttavampi lopputulos, koska koet tilan ympärilläsi.

3D-styling-10

3D-stailaus

Laitamme tyhjät tilat näyttäviksi upeilla sisustuksilla toiveidesi mukaisesti ja kohtuullisin panostuksin.

3D-styling-03

3D-muutos

Pientä pintaremonttia vai seinät matalaksi? 3D-muutos on tilan remontointia, huonekalujen poistoa ja vaikka keittiön laittoa uuteen kuosiin.

Kiinnostaako yhteistyö?

Voimmeko olla avuksenne?
Lähetä meille viestiä, jonka otamme kuuleviin korviimme ja palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi