Palvelut

Ilmakuvaus

Vaikuttavia kuvia ja korkeatasoista videota markkinoiden parhailla kuvauskalustoilla taivaan rajaa hipoen.

Ilmakuvaus sopii rakennuksien, ympäristöjen ja maisemien esittelyyn sekä eeppiseen mainos- tai dokumenttituotantoon. Meiltä saat korkealaatuisen  ilmakuvauspalvelun ideoinnista valokuviin, 360-kuviin ja erilaisiin videoihin.  

Mahdollisuuksia

Olemme kokeneita kuvaamaan hyvinkin erilaisia kohteita, eritoten loistaen arkkitehtuurin, rakentamisen ja maisemakuvauksen alueilla. Dokumentoi avullamme rakennettu ympäristö tai luonnon vapaus kiinteistömarkkinointiin, maisemakartoitukseen, tutkimukseen, maanviljelyyn, metsänhoitoon, kulttuuriin...

Ilmakuvaus toimii merkittävästi katsojakokemusta rikastavana lisänä pelkille sisätila- ja julkisivukuville. "Sisältä voidaan lentää ikkunasta ulos viereiseen puistoon, kauppaan tai rannalle". 

Basic

Myös pienemmällä kalustolla saadaan tyylikästä kuvaa ja tarkkaa kuvaa. Mikäli budjettisi ei anna myöten ja sinulle kelpaa hyvännäköinen tulos, on Basic-tason ilmakuvaus juttusi.

maviccloseup

Pro

Kun sinulle kelpaa vain paras, on valintasi Pro-taso. Lennämme kauemmas, nopeammin ja kuvaamme suurempia kuvia sekä 6k-videokuvaa markkinoiden parhailla droneilla.

PhotoCom Inspire 2

Näin toimimme

Sovitaan aika

Keskustellaan tilanteestanne, ideoidaan yhdessä ja sovitaan kuvauksen luonteesta ja määritellään aikataulu kuvien ja/tai videon toimitukselle.

Kuvaus

Riippuen kuvauksen sisällöllisestä luonteesta ja esim. kuvauspaikkojen määrästä ja haasteellisuudesta, työ toteutetaan ennalta sovittujen ehtojen mukaisesti.

Valmit kuvat

Valmis kuvamateriaali toimitetaan aina ajallaan ja mikäli sen vastaanottamisen yhteydessä ilmenee jotakin korjattavaa tai lisättävää, sisältyy kohtuullinen muutostyö aina sopimukseen.

Tilaa ilmakuvaus!

Voimmeko olla avuksenne?
Lähetä meille viestiä, jonka otamme kuuleviin korviimme ja palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi