Palvelut

Valokuvaus

Kokemus, näkemys ja laatu – meiltä saat kattavat valokuvauspalvelut kaikille aloille ja loistamme eritoten interiööri- ja arkkitehtuurivalokuvauksessa

Valokuvaaminen on suuri intohimomme ja panostamme jokaiseen kuvaan suuresti. Linssimme kautta on kuvattu vuosien varrella tuhansia tiloja ja rakennuksia. Pääasialliset asiakkaamme koostuvat rakennusalan yrityksistä ja talotoimittajista, mutta teemme tinkimättömän laadukasta työtä kaikenlaisten kuvauskohteiden parissa. Tehdessämme tiivistä yhteistyötä sisustusaiheisten aikakauslehtien parissa, kuvauskohteemme ovat myös
suuressa määrin olleet arkkitehtien, sisustusarkkitehtien ja muiden suunnittelijoiden toteuttamia yksityiskoteja.

Arkkitehtuuri- ja ympäristö
Interiööri- ja tilakuvaus
Yritys- ja henkilökuvaus
Tuote- ja mainoskuvaus
Tapahtuma- ja lifestylekuvaus

Arkkitehtuuri
ja ympäristö

Valokuvaamme arkkitehdin suunnittelemat kohteet korkealuokkaisesti ja toiveiden mukaan sekä aina huolellisesti ennakkoon tutustumisella. Käyttämämme kuvaustekniikka mahdollistaa rakennusten erityispiirteiden tuomisen esille parhaalla tavalla.

Interiööri- ja tilakuvaus

Erikoisosaamisemme, joka on päätynyt nähtäville eri sistus- ja designalan julkaisuihin maailmanlaajuisesti. Interiöörivalokuvaus vaatii mm. esteettistä silmää ja yksityiskohtien huomioimista. Me tuomme tilan ja tuotteiden parhaat puolet esiin vuosien kokemuksella.

Kuviamme on julkaistu laajalti ympäri maailmaa eri medioissa ja kansainvälisten yritysten markkinoinnissa. Hallitsemme koko valokuvaamisen skaalan yli 20 vuoden kokemuksella.

Yritys- ja henkilökuvaus

Hoidamme yrityskuvaukset pitkällä kokemuksella erilaisista yhteisöistä, huolehtien tiloista ja ympäristöistä sekä järjestelyiden ja ilmapiirin sujuvuudesta. Meiltä saat myös onnistuneen henkilökuvauksen sujuvasti ja hyvässä hengessä studiossa tai lokaatiossa.

Tuote- ja mainoskuvaus

Meiltä saat tuotteellesi tai koko toiminnallesi kekseliäät ja tarkoituksenmukaiset kuvat. Kuuntelemme tarkkaan tarpeitasi ja toiveitasi. Toimiessamme monilla eri aloilla löytyy meiltä myös tarvittaessa ideoita tilan ja tuotteiden ajankohtaiseen ja näyttävään asetteluun.

Tapahtuma- ja lifestylekuvaus

Tapahtumien kuvaus on nopeatempoista ja mielenkiintoisten kuvakulmien löytäminen vaatii vikkelää reagointia. Meiltä luonnistuu niin suurten messujen kuin pienten yksityistapahtumien kuvaus. Lifestylekuvaus on meille tuttua sekä lehtimaailmassa että yritysten kuvituskuvien parissa.

Kiinnostaako yhteistyö?

Voimmeko olla avuksenne?
Lähetä meille viestiä, jonka otamme kuuleviin korviimme ja palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi