Palvelut

Videotuotanto

Olipa kerrankin yritystarina, joka alkoi yllättävästi ilmasta kuvatulla työmaalla, jossa sankari höyläsi hirttä, kullankauniiden ja kiehkuraisten puulastujen leijuessa hidastettuna vaalean sinisellä taivaalla. Jopa leijuvan puun tuoksu välittyi videolta ja kaikki…

Tarina on se mikä tekee meistä ihmisen. Me ratkomme ongelmia vilkkaan mielikuvituksemme avulla; kohtaamme haasteita, teemme parhaamme, haluamme kehittyä ja kokea onnistumisia. Mitä sinä luot, miten selviät haasteistasi ja minkä ongelman sinä ratkaiset hienosti? 

Lisää myyntiä

Video on viihdyttävä, koskettava ja tehokas väline ajankohtaisen viestisi välittämiseen. Jo 80% kaikesta nettitrafiikista on videomuodossa, joten se on tärkeä elementti hakukoneoptimoinnissakin.

Vahvista brändiä

“Joka tarinoita kertoo, se tarinoissa elää”. Kerro toimintasi missio, visio ja arvot, sidosryhmiäsi huomioiden, vakuuttaen, inspiroiden, koskettaen, viihdyttäen ja mukaantemmaten. Kerro se niin, että muut kertovat sen eteenpäin.

Rakenna luottamusta

Video on helppo katsojalle, mm. koska silmä lepää alituisen tekstin lukemisen lomassa. Persoonattomassa digimaailmassa video luo persoonallisuutta ja samaistumista. Näin video mahdollistaa kontaktin asiakkaidesi kanssa katteen ja tuloksen tuolla puolen.

Videopalvelumme

Me kuuntelemme tarinasi ja annamme sille tehokkaan rakenteen. Tuotamme kohde-esittelyt, tuote-esittelyt, yritysesittelyt, henkilöportretit, opetusvideot ja muut bisnestarinat, yksinkertaisesti tai eeppisesti, sujuvassa yhteistyössä kanssasi.

Onnistunut video sytyttää kohderyhmäsi ja luo pohjaa menestystarinallesi.

Ketterää videotuotantoa

Arkkitehtuuri

Tänä päivänä arkkitehtitoimistojenkin on kommunikoitava moniulotteisesti eri sidosryhmien kanssa ja vakuutettava tilaajansa ei pelkästään teknisellä ja mahdollisimman esteettisellä jäljellä, vaan myös eri tavoin ympäristötietoisesti ja luovasti yhteiskunnallisesti. Esitelkäämme toimistonne hienosti ja omaperäisesti, tarinan muodossa!

Asuntovideo

Riippuen kohteen arvosta ja halustasi panostaa sen markkinointiin, voimme tehdä puolestasi tyylikkään ja tehokkaan esittelyvideon, tai isommalle kohteelle, sen erityispiirteistä kumpuavan tarinan; paikasta, itse rakennuksesta, kohteen henkilöhistoriasta tai muusta – kauniisti, koskettavasti tai hauskasti, tai sekä että.

Yritysvideo

Voimme esitellä yrityksesi uuden vision, arvot, projektin tai tuotteen ja palvelun joko yksinkertaisesti muutamassa tilassa, tai mahtipontisemmin tarkoitukseesi erityisesti räätälöidyn kiehtovan tarinan kautta. Käytettävissämme on kattava kuvaus- ja äänityskalusto, ja erilaisia ääni- ja editointitehosteita on mahdollista saada tilanteen ja toiveiden mukaan.

Asiakaskokemus

Uuden ostamiseen liittyy usein riski, mutta tieto siitä, että muutkin ovat olleet saamaansa tyytyväisiä, vähentää riskin tunnetta ostotilanteessa. Kun tyytyväinen asiakas kertoo aidosti siitä miten tuotteen tai palvelun käyttöönotto auttoi työntekoa ja teki siitä mielekkäämpää, tarina toimii paljon tehokkaammin kuin epäsuora tai etäiseksi jäävä mainos.

Näin toimimme

Sovitaan aika

Keskustellaan tilanteestanne, ideoidaan yhdessä ja sovitaan videon luonteesta ja määritellään aikataulu valmiin videon toimitukselle.

Kuvaukset

Riippuen videon sisällöllisestä luonteesta ja esim. kuvauspaikkojen määrästä ja haasteellisuudesta, työ toteutetaan ennalta sovittujen ehtojen mukaisesti.

Valmis video

Valmis video toimitetaan aina ajallaan ja mikäli sen vastaanottamisen yhteydessä ilmenee jotakin korjattavaa tai lisättävää, sisältyy kohtuullinen muutostyö aina sopimukseen.

Tilaa videosi!

Voimmeko olla avuksenne?
Lähetä meille viestiä, jonka otamme kuuleviin korviimme ja palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi