Ratkaisut

Arkkitehdille

Referenssien dokumentointia näyttävästi ja arkkitehdin näkemyksiä kunnioittaen. 

Suunniteltua dokumentointia

Palvelemme niin pieniä kuin suuriakin arkkitehtitoimistoja kattavasti ja vuosien kokemuksella. Meiltä saat muun muassa korkealaatuiset kohdekuvaukset ja tyylikkäät videot niin mereltä kuin maalta käsin. 

Kohdekuvaus

Valokuvaamme arkkitehdin suunnittelemat ja rakennetut kohteet ammattimaisesti ja arkkitehdin toiveiden mukaisesti. Tutustumme kohteeseen huolellisesti ennakkoon ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan jopa käymään kohteella ennen itse valokuvausta. Kuvaustyyli ja kuvauksen ajankohta sovitaan asiakkaan kanssa ennen kuvausta.

Kuvaamalla rakennuksen eri valaistuksessa ja päivän aikaan vaikuttaa oleellisesti lopputulokseen. Pyrimme aina huomioimaan tämän kuvaussuunnittelua tehdessämme.
photocom_web-10
20200220_Kalasatama_084 - JPEG_LowRes
_V4B7476
_V4B6864_b
20190713_Oodi_041_LR

Rakennetun ympäristön dokumentointi on harkittua valokuvaamista. Sommittelu ja kuvauksen ajankohta vaikuttaa oleellisesti lopputulokseen. Kuvankäsittely on myös suuressa roolissa, kun halutaan huippukuvia.

3D-tilaesittely

Tehosta suunnittelua tarkan 3D-skannauksen avulla, jolla saat pistepilvitiedoston rakentamisen suunnittelun ja dokumentoinnin avuksi. Matterport-kameralla toteutetut tilojen skannaukset ovat erittäin tarkkoja (1% tarkkuus) ja säästävät arkkitehdin tärkeintä valuuttaa – eli aikaa.

Insinöörit, BIM-johtajat ja arkkitehdit voivat tarkastaa tilan etänä virtuaalikierroksen avulla ja tehdä omat näkymät 3D-meshverkosta käsittelemällä OBJ-tiedostoa itse.

Referenssikirja

Tarjoamme arkkitehdeille kuvien lisäksi premium-tason valokuvakirjan kuvatusta projektista. Kutsumme tätä referenssikirjaksi. Kirja on vähintään 16-sivuinen ja kooltaan vaatimattomat 35 x 28 cm. Sivujen paksuus on 1,5 mm ja ne ovat poikkeuksellisen jämäkät. Painojälki hivelee silmiä. Referenssikirja toimii arkkitehdille erinomaisena markkinointivälineenä uusien asiakkaiden hankinnassa ja tapaamisten yhteydessä. Kun kuvautat suunnittelemasi kohteen, miksi et laittaisi parhaimmat kuvat koviin kansiin? – meiltä saat sekä kuvat että kirjat! 

kohdekirjamalli 1

Kohdevideo

Luomme elokuvamaisen esityksen arkkitehdin projektista joko avaimet käteen periaatteella tai asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Kohdevideolla voidaan esittää tilaa ja rakennettua ympäristöä laajemmin ja luovasti. Videoon voidaan ottaa mukaan myös ihmisiä hahmottamaan mittasuhteita. 

Kohdevideo on vaikuttava tapa viestiä projektin kulusta ja kertoa arkkitehdin näkemyksiä ratkaisuista, joita suunnittelussa ja rakentamisessa huomioitiin.

Ilmakuvaus

Kuvaamme ilmasta käsin arkkitehtuuria kaikessa sen moninaisuudessaan. Kaupungin korttelit, kulttuurikohteet, kauppakeskukset, talot, laivat ja monet muut dokumentoidaan näyttävästi ja laadukkaasti valokuvien ja videon muodossa.

Lennämme rakennusten yllä, merellä ja maalla, mutta hyvällä säällä. Kahden tason laadukasta ilmakuvausta budjettisi mukaan.

Kiinnostaako yhteistyö?

Voimmeko olla avuksenne?
Lähetä meille viestiä, jonka otamme kuuleviin korviimme ja palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi