Ratkaisut

Asuntorakentajalle

Kohteesi luonteesta, arvosta ja koosta riipuen, asunnon markkinointiin tarvitaan joko yksi täydellinen kuva tai räätälöity kokonaisuus visuaalisia medioita – me luomme täydellisen, tarpeitasi vastaavaan paketin.

Asuntojen avuksi

Asunnon myyntiä ja vuokrausta varten tarvitaan toimivat ratkaisut, joilla luodaan haluttua mielikuvaa. Emme ota vain kauniita kuvia, vaan myös luomme niitä tyhjästä. Lisäksi laitamme kuvat, videot ja kaikki kohteen tiedot tyylikkäästi yksiin kansiin, joko digitaalisesti tai printattuna – tarpeesi ja toiveidesi mukaan!

Valokuvaus
3D-tilaesittely
3D-stailaus
Myyntiesite
Asuntovideot

Valokuvaus

Asuntokuvauksessa on ensisijaista luoda miellyttävä mutta realistinen kuva kohteesta. Ensivaikutelmassa on todella tärkeää onnistua niin virtuaalisesti kuin livenäkin – jos asiakas näkee esittelyssä jotain aivan muuta kuin ilmoitukseen perehtyessä, voi uskottavuus olla koetuksella. Kohteita ja ihmisiä on kuitenkin moneen makuun, joten kuvaus kannattaa suunnitella sen mukaisesti. Me tarjoamme niin teknisesti kuin tyylillisestikin taitavan asunto- rakennus- ja ympäristökuvauksen, vuosien kokemuksella.

Valokuvaus suoritetaan aina tilaajan toiveiden mukaan
_MG_2897
lammikivitalot_20180613_193 copy
_MG_0406
sievitalo_20190603_187_b_LR
+

Hallitsemme asuntojen sisä- ja ulkokuvaukset vuosikymmenten kokemuksella ja yli 2000 kuvatun kohteen voimin. Kuviamme on julkaistu lukuisissa sisustus- ja designjulkaisuissa maailmanlaajuisesti.

3D-tilaesittely

3D-tilaesittelyssä katsoja pääsee liikkumaan tilassasi todentuntuisesti ja kokemaan itsensä osalliseksi. Jos haluat tehdä kokonaisvaltaisen vaikutuksen katsojaasi, tämä on ratkaisusi.

69 % asunnon tai kiinteistön myyjistä ajattelee 3D-tilaesittelyn olevan välttämätön

3D-stailaus

Vetoa aisteihin kun haluat houkutella asiakkaasi kiinnostumaan kohteestasi. Jos tilaasi ei ole välttämätöntä sisustaa oikeasti näyttöä varten, sisustamme tyhjän tilasi lattiasta kattoon – toiveidesi mukaan. Ja ehkä tarpeesi on tehdä molemmat?
Jos haluat tilasta pois kalusteet tai muuttaa seinä- ja lattiapinnat, sekin onnistuu 3D-muutospalvelulla.

Interaktiinen myyntiesite

Kohteiden viestintää ja myynninedistämistä varten suunniteltu selkeä ja tyylikäs interaktiivinen esite. Esitteeseen voidaan sijoittaa haluamiasi infotekstejä, valokuvasarjoja, videoita ja muita toimintoja. Teetä esite kaikille kohteillesi, jollekin tietylle alueelle tai projektille. Todella kätevä ja tyylikäs tapa viestiä kohteista, jonka saat halutessasi avaimet käteen -toteutuksella suunnittelusta toteutukseen.
Insinöörit, BIM-johtajat ja arkkitehdit voivat tarkastaa sivuston etänä virtuaalikierroksen avulla. Tee omat näkymät 3D-meshverkosta käsittelemällä OBJ-tiedostoa itse.
ipadesite

Asuntovideo

Riippuen kohteesi arvosta ja siten halustasi panostaa sen markkinointiin, voimme tehdä puolestasi tyylikkään ja tehokkaan esittelyvideon, tai isommalle kohteelle, sen erityispiirteistä kumpuavan tarinan; paikasta, itse rakennuksesta, kohteen henkilöhistoriasta tai muusta siihen liittyvästä tarinasta – kauniisti, siististi, koskettavasti tai hauskasti, tai sekä että.

Ilmakuvaus

Jossain vaiheessa kodinetsijä pyrkii ymmärtämään millaista kyseisessä ympäristössä oikeasti olisi elää. Ilmakuvien lisääminen kuvakollaasiin tai videoon, on oiva tapa laajentaa katsojan näkemystä ja vaikuttaa kauniilla maisemilla.

Saat meiltä ilmakuvauksen kahdella eri tuotantotasolla, budjettisi raameissa.

3D- ja 2D-pohjakuvat

Jokainen tila tarvitsee selkeät pohjakuvat. 3D-pohjakuvalla esität tilasi uudesta kulmasta ja teet siitä entistä houkuttelevamman. 3D-pohjakuva on tyylikäs tapa antaa asiakkaalle kuva tilasta mittojenmukaista sisustusta tai korjausta varten. Myös 2D:llä teet sen selkeästi helposti.

3Dfloorplan1

Kiinnostaako yhteistyö?

Voimmeko olla avuksenne?
Lähetä meille viestiä, jonka otamme kuuleviin korviimme ja palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi