Kokeneita veijareita

PhotoCom

Kuvalla on erittäin suuri merkitys kaikessa viestinnässä ja markkinoinnissa. Parhaimmillaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja vie halutun viestin perille tehokkaasti. Hyvällä kuvalla myös voidaan parantaa tuotteen tai palvelun myyntiä ja ennen kaikkea luoda haluttua mielikuvaa. Kuvalla on siis monta tarkoitusta ja merkitystä. Tuotamme korkealaatuista kuvauspalvelua valokuvan ja videon voimin. 

 

Kokemus

Ammattimainen

Olemme tuottaneet kuvallista viestintää valokuvan muodossa jo yli 20 vuotta. Hallitsemme kaikki kuvausaiheet aina pienistä koruista suuriin laivoihin. Kuviamme on julkaistu kansainvälisten suuryritysten viestinnässä sekä alojen julkaisuissa maailmanlaajuisesti.

Näkemys

Kuvan merkitys

Tuotamme kuvia, joissa on pikselit kohdillaan, mutta myös edistävät liiketoimintasi tavoitteita ja tehostavat yrityksen brändimielikuvaa. Kuva menettää merkityksen, ellei sen viesti ole selkeä ja välitä oikeanlaista tunnetta.

Lupaus

Viiden tähden palvelu

Emme vain kuvaa kauniita kuvia. Huomioimme tarkasti asiakkaan tarpeet ja toiveet. Mikään kuva ei ole valmis ellei se täytä tilaajan odotuksia. Tähän takerrumme ja mieluiten ylitämme ne.

Olen ollut valokuvaamisen parissa jo vuodesta 2004 lähtien. Valokuvaamisen ohella olen työurani aikana tehnyt graafista suunnittelua, keskittyen erilaisten lehtikonseptien visuaalisen ilmeen suunnitteluun. Hienojen kuvien merkitys on aina ollut tärkeä pala erilaisten visuaalisten töiden parissa ja niiden merkitys tänä päivänä vain korostuu. Olen aina ollut kiinnostunut erityisesti esteettisten tilojen kuvaamisesta ja arkkitehtuurista. Hallitsen erinomaisesti erilaiset kuvausaiheet, mutta olen keskittynyt rakennetun ympäristön ja erilaisten interiöörien sekä tilojen kuvaamiseen Suomessa ja ulkomailla. Kuviani on julkaistu maailmanlaajuisesti lukuisissa kansainvälisissä arkkitehtuuri-, design- ja sisustuslehdissä vuosien varrella. Tuotan takuuvarmaa laatujälkeä mitä ikinä asiakkaani tarvitsevatkaan. Minut tunnetaan pilkun tarkkana kaverina ja mukavana työtoverina. 

— Mikko Ala-Peijari

PhotoCom Oy

Loisteputki 4 (2. kerros)
FI-00750 Helsinki
mikko@photocom.fi
Puh. 045 7750 5555