Olemme

PhotoCom hoitaa rautaisella ammattitaidolla valokuvaamisen, valokuvien digitaalisen jälkikäsittelyn, viestinnän erilaiset visuaaliset palvelut, graafisen suunnittelun sekä videotuotannot.

Asiantuntijat

Mikko
Ala-Peijari

Mikko Ala-Peijari seurasi isänsä jalanjälkiä ja aloitti ammattiuransa myös graafisen suunnittelun alalta ja on myös erittäin monipuolinen visuaalisen viestinnän moniosaaja. Mikko aloitti ammattivalokuvauksen 2000-luvun alussa erikoistuen arkkitehtuuri- ja sisustuskuvaukseen. Mikko hallitsee myös nykyaikaiset videotuotannot ja ilmakuvaukset sekä erilaisten printtituotteiden suunnittelun. 

+
Kotia ja taloa valokuvattu
Vuosia ammattilaisena
+
Julkaisuja, joissa kuvia

Tieto + taito

%

Valokuvaus

%

Videot

%

Grafiikka

Olemme valokuvaamisen ja graafisen suunnittelun moniosaajia. Käsissämme taipuu myös laadukkaat yritys- ja tuotevideot. Erilaisia lehtikonsepteja olemme suunnitelleet ja toteuttaneet jo vuodesta 1996 lähtien. Palkittua yritysgrafiikkaa on luotu jo 70-luvulta alkaen. Olemme perheyritys toisessa polvessa.

Risto
Ala-Peijari

Risto Ala-Peijari on Taideteollisen Korkeakoulun graafisen linjan (nyk. Aalto Yliopisto) ja myös aikoinaan entisen Mainosgraafikkojen ammattikoulun käynyt visuaalinen moniosaaja joka hallitsee piirtämisen ja maalaamisen ohella graafisen suunnittelun ja valokuvaamisen taidot. Risto on suunnitellut lukuisia aikakauslehti-konsepteja ja muita printtituotteita.

+
Liikemerkkejä suunniteltu
Palkittuja vuosikertomuksia
Lehtikonsepteja luotu
Close Menu