Kokeneita veijareita

Valokuvausta ja graafista suunnittelua 70-luvulta lähtien

Laadun takeena loistaa

pitkä kokemus

PhotoCom on visuaalisen viestinnän moniosaaja, joka on erikoistunut valokuvaukseen. Arkkitehtuuri-, sisustus- ja erilaiset tilakuvaukset ovat meille arkipäivää ja niistä olemmekin mainetta niittäneet viime vuosina. Poikkeamme selvästi muista muista valokuvaajista muun muassa sillä, että olemme tuottaneet omia sisustamisen ja asumisen aikakauslehtiä, joissa erikoisosaamisemme näkyy myös vahvasti. Yli 20 vuoden kokemus kyseisen aihealueen lehtien tekemisestä on kehittänyt meitä ymmärtämään paremmin, millä tavalla ja tyylillä saadaan asiakkaitamme tarpeita paremmin palvelevia kuvia erilaisista tiloista. 
Sisustuslehdille ja muille yrityksille kuvaamisesta on kertynyt kokemusta jo useamman vuosikymmenen ajalta. 
Olemme perheyritys, jonka juuret juontavat graafisen suunnittelun puolelta jo 70-luvulta. 

Valokuvauspalvelut

+

Videotuotantoa maalla ja ilmassa

+

Visuaalista viestintää
  • Valokuvaus
  • Videotuotanto
  • Ilmakuvaus
  • Graafinen suunnittelu

Perhe on paras

Mikko

Olen ollut yrittämisen ja valokuvaamisen parissa jo vuodesta 2004 lähtien. Valokuvaamisen ohella olen työurani aikana tehnyt graafista suunnittelua, keskittyen erilaisten lehtikonseptien visuaalisen ilmeen suunnitteluun. Hienojen kuvien merkitys on aina ollut tärkeä pala erilaisten visuaalisten töiden parissa ja niiden merkitys tänä päivänä vain korostuu. Olen aina ollut kiinnostunut erityisesti esteettisten tilojen kuvaamisesta ja arkkitehtuurista. Hallitsen erinomaisesti erilaiset kuvausaiheet, mutta olen viimeiset vuodet keskittynyt rakennetun ympäristön ja erilaisten interiöörien ja tilojen kuvaamiseen Suomessa ja ulkomailla. Kuviani on julkaistu maailmanlaajuisesti lukuisissa kansainvälisissä arkkitehtuuri-, design- ja sisustuslehdissä. Tuotan takuuvarmaa jälkeä mitä ikinä asiakkaani tarvitsevatkaan. Minut tunnetaan pilkun tarkkana kaverina ja mukavana työtoverina.

Risto

Olen se veijareista vanhempi ja omaan erittäin pitkän kokemus graafisen suunnittelun ja valokuvaamisen parissa. Olen käynyt aikoinaan Taideteollisen Korkeakoulun graafisen linjan (nyk. Aalto Yliopisto) ja Mainosgraafikkojen ammattikoulun, joka on luonut minusta visuaalisen moniosaajan. Olen tuottanut yrityksille visuaalista viestintää ja erilaista graafista suunnittelua jo 70-luvulta lähtien. Olen suunnitellut julisteita kansainvälisiin julistebiennaaleihin, useasti palkittuja vuosikertomuksia, pr-esitteitä, lukuisia logoja ja liikemerkkitunnuksia kansainvälisille pörssiyhtiöille, piirtänyt taloja perspektiivipiirroksin ja retussitekniikalla ja tehnyt pakkaussuunnittelua sekä kehittänyt lukuisia lehtikonsepteja kuluttajamyyntiin. Nykyään toimin enemmän suunnittelijan roolissa, kun asiakkaamme tarvitsevat toimivaa markkinointiviestintää myynnin tueksi. Valokuvaan myös ja piirrän toimeksiannosta.