Asiakastarina

Cubesta

Asiakaskokemusvideo + valokuvaus + stailaus

CityCube –asumista

Cubesta tarvitsi asiakaskokemusvideon ja kohdekuvat CityCube-asunnoista, joita rakennettiin Espooseen. Lisäksi yksi kuvattava esittelyasunto tuli sisustaa kuvausta ja asiakasesittelyjä varten. Videolla ja kohdekuvilla oli tarkoitus luoda positiivinen mielikuva CityCube-brändistä ja asumisesta CityCube-asunnossa.
Cubesta Oy suunnittelee ja käsittelee kaikkea tilaa kolmiulotteisena kokonaisuutena, jossa asumisen eri toimintoja on sijoitettu päällekkäin ja limittäin. Siitä kertoo nimen alku CUBE = kuutio. Cube-kodissa on helppo asua, viihtyä ja liikkua, pienellä hiilijalanjäljellä. Cubesta luo puitteet kodin, taloyhtiön ja alueen uusillemahdollisuuksille. Cubesta rakentaa tulevaisuuden koteja jo tänään.
“Saimme juuri sitä mitä halusimmekin. Upeat kuvat ja loistava palvelu. PhotoCom hoiti alusta loppuun kuvattavan kohteen stailauksen ja sisustuspalvelun, joka sujui myös oikein mallikkaasti.”
Ilkka Rainio / toimitusjohtaja

Työmme

Suunnittelimme ja toteutimme asiakaskokemusvideon CityCube-esittelyasunnosta avaimet käteen -periaatteella. Videon tarina perustui asiakaskokemukseen CityCube-asunnosta ja sillä oli tarkoitus luoda positiivinen mielikuva CityCube-brändistä ja asumisesta CityCube-asunnossa. Videon kaikki kuvaukset suoritettiin yhden päivän aikana. Asiakaspalautteen pohjalta teimme tarvittavat muutokset raakaleikkaukseen ja editoimme videon lopulliseen muotoonsa, teemme värimäärittelyt, tarvittavat grafiikat, sovitimme musiikin ja äänitykset. Asiakaskokemusvideo toteutettiin kustannustehokkaasti käyttäen nykyaikaista kuvauskalustoa ja kevyellä lisävalaistuksella. Videoon kuvattiin myös taloja sekä asuinympäristöä ilmasta käsin.

Valokuvasimme lisäksi kaksi CityCube-asuntoa kaikkine sisätiloineen sekä ulkoa asiakkaan toivomalla tyylillä. Otimme riittävän määrän erilaisia yleiskuvia sekä lähikuvia, joista asiakas valitsi haluamansa kuvat lopullista jälkikäsittelyä varten. Käytimme valokuvauksissa kahta mallia, tuoden enemmän lämpöä ja tunnelmaa kuviin. Toinen kuvattavista esittelyasunnoista sisustettiin meidän toimesta, mukaillen CityCuben Stockholm-sisustustyyliä. Teimme asiakkaalle ehdotuksen hankittavista kalusteista ja muista tuotteista sekä sisustussuunnitelmasta. Asiakkaan hyväksyttyä hankinnat ja suunnitelman, lähdimme toteuttamaan projektia. Huolehdimme kalusteiden ja muun rekvisiitan noudosta ja palautuksista.
Cubesta
Cubesta tarvitsi asiakaskokemusvideon ja kohdekuvat CityCube-asunnoista, joita rakennettiin Espooseen. Lisäksi yksi kuvattava esittelyasunto tuli sisustaa kuvausta ja asiakasesittelyjä varten. Videolla ja kohdekuvilla oli tarkoitus luoda positiivinen mielikuva CityCube-brändistä ja asumisesta CityCube-asunnossa.
Roger Studio
Roger Studio oli uudistamassa verkkosivujaan ja he tarvitsivat uusia raikkaita kuvia yrityksen brändin tueksi. Lisäksi yritys oli aikeissa vuokrata noin puolet isoista toimitiloistaan. Tähän he tarvitsivat laadukkaita kuvia vuokrailmoitukseensa.
Arkkitehdit von Boehm – Renell
Arkkitehdit von Boehm – Renell ovat suunnitelleet Tampereella sijaitsevan Vuores-talon, joka on vuonna 2007 järjestetyn arkkitehtikutsukilpailun voitto. Kohteen rakentaminen on ollut kaksivaiheinen, ja projekti on kestänyt yli 10 vuotta näihin päiviin asti. Kyseinen suunnitteluprojekti oli toimiston merkittävimpiä töitä ja siitä haluttiin saada kattava ja laadukas dokumentointi sekä maalta että ilmasta käsin.
Modeo
Modeo kalusti rakennusmateriaaleja valmistavan Rudus Oy:n uudet toimitilat. Tiloista tarvittiin edustavat ja korkealaatuiset interiöörikuvat Modeon verkkosivuille asiakastarinan tueksi. Kuvasimme tilat luonnonvaloa sekä lisävalaistusta käyttäen. Lopputuloksena syntyi setti edustavia kuvia, joihin asiakas oli myös tyytyväinen.
Nikkarit
Nikkarit tarvitsi tyylikkäitä ja korkealaatuisia asennuskuvia listoitus-, ovi-, ja ikkuna-asennuksistaan. Lisäksi kuvia oli tarkoitus hyödyntää muutenkin yrityksen palveluiden markkinoinnissa sekä verkkosivujen kuvituskuvina.
Climecon
Climecon toimitti uudistettuun Ravintola Farangin tiloihin ilmanvaihtotuotteitaan. Climecon tarvitsi referenssikohteestaan hienoja yleis- ja tuotekuvia. Mustia suutinkanavia oli asennettu yleisiin tiloihin ja ammattikeittiöön ilmanvaihtokattoja.
Lindström
Lindström lanseerasi uudenlaisen panttikassipalvelun, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle muovikassille ja näin ollen vähentää muovijätettä. Lindström tarvitsi tuote- ja fiiliskuvia asiakastarinoidensa tueksi. Kuvasimme Lindströmin panttikassipalvelun asiakastarinoiden kuvitukset.
Dekotalo
Dekotalo tarvitsi upeita kuvia talomalleistaan ja asiakaskohteistaan uusien talojen myynnin ja markkinoinnin tueksi. Kuvilla haluttiin luoda positiivista mielikuvaa asumisesta Dekotalossa. Talot on suunniteltu myös lapsiperheiden tarpeisiin, joten kuvissa tuli näkyä myös elämän arki ja ilo.

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi