Palvelut

Viesti parhailla kuvaus ja visualisointipalveluilla sujuvassa kontaktissa kanssamme

Älä mene merta edemmäs kalaan

Meiltä saat kuvaus- ja visualisointipalvelut parhaalla laadulla sekä monipuolisesti toimivia lisäpalveluita

Kuinka toimimme?

Tutustumme
Useimmat yritykset joutuvat tänä päivänä panostamaan entistä enemmän vertaisistaan erottautumiseen ja siihen pyritään yleisimmin lisäpalveluilla sekä palvelun laadun, luovuuden ja joustavuuden maksimoinnilla. Toimiessamme markkinointilähtöisellä alalla, pyrimme teknisen osaamisemme lisäksi tekemään työstämme mielekästä ja vaikuttavaa. Hyvä kommunikaatio on mielekkyyden ja vaikuttavan työn perusedellytys, ja voidaksemme toimittaa teitä parhaiten palvelevan ratkaisun, pyrimme luomaan teihin hyvän ja sujuvan yhteyden, kuuntelemaan ajankohtaista tilannettanne ja tarpeitanne sekä tarjoamaan kokemuksestamme kiteytyneitä ehdotuksia.
Ideoimme
Työyhteisömme koostuu ammattilaisista, joiden assosiaatiopinta perustuu koulutukselle ja kymmenien vuosien kokemukselle graaffisen suunnittelun, kuvaamisen, tarinankerronnan, markkinoinnin ja viestinnän sekä liiketoimintaosaamisen aloilla. Näillä eväillä ymmärrämme hyvinkin erilaisten alojen erityispiirteitä ja pystymme tarjoamaan luovia ja toimivia ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.
Toteutamme
Muinainen kiinalainen sanonta "mittaa tuhat kertaa ja leikkaa kerran" on hyvä. Eli kuten sanottu, me pidämme hyvää viestintää ja vuorovaikutteista suunnittelua hyvän työn perustana. Nopeassa ja alati muuttuvassa bisnesmaailmassa tämä ei kuitenkaan saa tarkoittaa loputonta unelmointia, huopaamista ja soutamista, vaan löydettyämme yhteisen sävelen toteutamme suunnitelman selkeästi ja tehokkaasti.
Analysoimme
Mikäli toimituksemme käyttöönotettuasi havaitset jonkin ongelman tai lisätoiveen, sisältyy kohtuullinen jälkiviimeistely sopimukseen. Meille on tärkeää, että palvelumme ovat laadukkaita ja toimivia, ja haluamme aina että seuraava projekti on vieläkin parempi. Pystymme omalta osaltamme osallistumaan palvelumme sinulle tuoman hyödyn seuraamiseen ja tekemään tarkoituksenmukaisia korjaus- ja parannusliikkeitä.

Puhelin 09 3154 4757
info@photocom.fi