Palvelut

Kohdemarkkinoinnin työkalut kuntoon

Jokainen rakennus, tila ja talo ansaitsee tulla huomatuksi. Meiltä saat kaikki kohteesi markkinointiin ja esittelyyn tarvittavat materiaalit. Toteutamme sekä pienet että suuret tarpeet. Yhtenäinen ilme pitää kohteesi materiaalit kasassa. Vuosikymmenien kokemus mainostoimistoalalta takaa mielenrauhan asiakkaillemme ammattimaisen palvelun ja työn jäljen suhteen. Harkittua ja palkittua suunnittelua alusta loppuun asti. Kohteesi tulevat huomatuksi ja lopulta myydyksi kilpailijoista erottuvilla toimenpiteillä. 

Kenelle palvelumme parhaiten sopivat?

Arkkitehdit

Rakennusala

Kiinteistöala

Talovalmistajat

Mainostoimistot

Kenelle palvelumme parhaiten sopivat?

Arkkitehdit

Rakennusala

Kiinteistöala

Talovalmistajat

Mainostoimistot

01

Kuvauspalvelut

Ratkaisuvoimaa kuvien luomiseen löytyy roppakaupalla. Dokumentoimme kaikenkokoiset referenssikohteet, julkiset tilat, kauniit kodit ja muut rakennetut ympäristöt laadukkaasti, ja aina tilaajan toiveita ja näkemyksiä kunnioittaen. Emme vain ota vain kuvia, vaan luomme niitä pieteetillä suunnittelusta toteutukseen asti. Olemme Suomen kokeneimpia arkkitehtuuri- ja tilakuvaajia.

02

3D-visualisointi

Herätä kohteet henkiin ennen kuin ne on rakennettu. Fotorealistiset julkisivujen ja huoneistojen visualisoinnit luovat mielikuvia mahdollisuuksista ja auttavat mm. kohteen ennakkomyynnissä. Toteutamme yksityiskohtaisia ja tunnelmallisia 3D-visualisointeja rakennuksista ja niiden sisätiloista. Still-kuvat, 360°-panoramat ja virtuaaliesittelyt.

03

Design

Meillä on vahvat juuret graafisessa suunnittelussa. Vuosikymmenten kokemus mainostoimistoalalta sekä kiinteistönvälitys toiminnasta antaa meille oivat perusteet tyylikkäiden markkinointimateriaalien suunnitteluun. Loihdimme upeita kuvia, mallinnamme kolmiulotteiset ympäristöt ja paketoimme tarvittaessa työmme tyylikkäästi yksiin kansiin sekä printtiin että digitaaliseen ympäristöön.

Projekteja

Voimmeko palvella?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!