Saammeko palvella?

Siirry alaspäin

Laatu edellä
ja luovasti

Tuotamme korkealaatuista kuvauspalvelua aina ideoinnista viimeisteltyyn kuvatuotteeseen asti. Meiltä saat kaikki yrityksesi kuvaustarpeet valokuvista videoon. Kuvaamme maalla, merellä ja ilmassa. Tuotamme tinkimättömän laadukasta jälkeä aiheesta riippumatta. Hallitsemme koko valokuvaamisen skaalan, mutta loistamme arkkitehtuurin, tilojen ja erilaisten interiöörien parissa. Mikäli tarvitset korkeatasoista kuvausta, olet oikeassa paikassa.

Valokuvaus
Videotuotanto
Ilmakuvaus
Stailaus
Kuvankäsittely
 • Valokuvaus
 • Arkkitehtuuri
 • Interiöörit
 • Muu kuvaus

Valokuvaamme arkkitehdin suunnittelemat ja rakennetut kohteet ammattimaisesti. Tutustumme kohteeseen huolellisesti ennakkoon ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan käymään kohteella ennen valokuvausta. Sommittelu ja kuvauksen ajankohta vaikuttaa oleellisesti lopputulokseen. Kuvankäsittely on myös suuressa roolissa, kun halutaan huippukuvia. Tuotamme korkealaatuista kohdekuvausta sekä maasta että ilmasta käsin arkkitehtien, rakentajien, talovalmistajien ja muiden yritysten käyttöön. ​Kuvaamme julkiset rakennukset, uudiskohteet, pientalot ja muut referenssikohteet laadukkaasti tilaajan haluaman kuvaustyylin ja toiveiden mukaisesti.

Sisustus- ja tilakuvaus, eli interiöörivalokuvaus on meidän DNA:ssa. Tilojen ja interiöörien kuvaaminen on pienten yksityiskohtien kanssa pelaamista ja vaatii valokuvaajalta tarkkaa esteettistä silmää. Olemme valokuvanneet sisustustuunnittelijoiden ja muiden ammattilaisten suunnittelemia koteja ja muita tiloja yli 20 vuotta ympäri maailman. Emme kilpaile ns. asuntokuvaajien kanssa. Me viemme kuvauksen laadun ja lopputuloksen toiselle tasolle. Yhdistämällä sekä luonnonvaloa ja keinovaloa, sekä viimeistelemällä kuva taitavalla kuvankäsittelyllä saadaan aikaiseksi kauniita ja mieleenpainuvia kuvia, jotka hakevat vertaistaan. Teemme myös 360-kuvia tiloista. 

Kaikki yritykset tarvitsevat upeita kuvia markkinoinnin ja myynnin tueksi. Ilman kuvia ei tänä päivänä vaikuteta tehokkaasti ostajaan. Kuvilla on valtava merkitys, kun kilpailu on kovaa alasta riippumatta. Upeilla kuvilla vaikutetaan suoraan myyntiin. Huonot kuvat puolestaan tekevät vain hallaa. Tarjoamme yrityksille tyylikkäitä kuvia mm. henkilöstöstä, tuotteista ja tapahtumista. Kuvaamme myös yrityksen kuvauslinjan mukaisesti brändikuvia ja mainoskuvia studiossa tai miljöössä. 

 • Videot
 • Kohdevideot
 • Yritysvideot

Tuotamme tyylikkäitä kohdevideoita arkkitehtien ja yritysten referenssikohteista. Usein tämä onnistuu samalla kertaa kohteen valokuvauksen yhteydessä, mutta toisinaan siihen varataan oma aika. Kohdevideoon voidaan ottaa myös ihmisiä mukaan tuomaan toiminnallisuutta tarinan tueksi. Meiltä saat koko tuotannon, käsikirjoituksesta kuvauksiin ja editointiin. 

Yritysvideoilla kerrotaan yrityksen tarinaa. Tarina voi liittyä historiaan, tuotteisiin tai kokonaiskuvaan ja brändiin. Mieleenpainuva video pohjautuu hyvään taustatyöhön ja käsikirjoitukseen. Yritysvideossa yleensä on myös itse johdon tai muun henkilökunnan panos paikallaan, sillä eihän siinä esitellä vain kauniita toimitiloja. Yrityksen henkilöstö antaa videolle kasvot ja tekee yrityksestä lähestyttävän. 

 • Ilmakuvaus
 • Valokuvaus
 • Video

Valokuvaamme rakennukset, maisemat ja muut ympäristöt ajanmukaisilla droneilla eli kuvauskoptereilla. Rakennetun ympäristön valokuvaaminen ilmasta käsin vaatii näkemystä. Ei riitä, että osaa lentää kopteria, täytyy myös osata sommitella, löytää imartelevat kuvakulmat ja olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Me osaamme. 

Kohteiden katsominen ilmasta käsin antaa aivan uudenlaisen näkökulman ympäristöön ja kuvattavaan kohteeseen. Kuvaamme ilmasta käsin arkkitehtuuria kaikessa sen moninaisuudessaan. Kaupungin korttelit, kulttuurikohteet, kauppakeskukset, talot, laivat ja monet muut dokumentoidaan näyttävästi ja laadukkaasti videon muodossa. Käytämme ilmakuvauksessa ajanmukaista kalustoa, jolla saadaan näyttävää ja laadukasta liikkuvaa kuvaa myös hämärässä.

 • Stailaus

Tarjoamme muista valokuvaajista ja valokuvausyrityksistä poiketen myös kohteiden stailaus- ja sisustuspalvelua. Esittelyasuntojen ja muiden kohteiden kevyt stailaus tai isompi sisustus onnistuu vuosien kokemuksella. Voimme tarjota palvelun avaimet käteen -periaatteella tai vain hankkia tarvittavat kalusteet ja sisustustuotteet kohteelle. Olemme kuvanneet sisustuksia yli 20 vuotta suunnittelijoille ja eri sisustuslehtiin. Meillä on silmää estetiikalle ja olemmekin sisustaneet jopa kokonaisia taloja.

 • Kuvankäsittely

Teemme luonnollisesti myös pirun tarkkaa jälkeä kuvien jälkikäsittelyssä kuvausten jälkeen. Käsittelemme kaikki asiakkaan valitsemat kuvat ennen niiden toimitusta. Teemme kaikille kuville perussäädöt kuten valoisuus, kontrasti, värisäädöt ja rajaus. Lisäksi poistamme kuvista pienet virheet, kuten roskat. Teemme tarvittaessa myös vaativaa kuvankäsittelyä, joka tarkoittaa kuvamanipulaatiota, retusointia tai syväystyötä. Tämä voi olla esim. huonekalujen, ihmisten, pistorasioiden, johtojen poistoa tai pintojen korjausta ja sopivan taivaan lisäämistä ulkokuvaan. Vaativa kuvankäsittely on myös aikaa vievää, kuten itse valokuvaaminenkin. Mitä enemmän kuvaan panostetaan ja jälkikäsittelyyn käytetään aikaa, sitä palkitsevampi lopputulos yleensä on. Joillekin kuville tosin riittää perussäädöt.

Ennen
Jälkeen

Aletaanko hommiin?