Palvelumme

Miten voimme auttaa?

Kaikki kuvauspalvelut, fotorealistiset 3D-visualisoinnit ja monipuoliset designpalvelut saman katon alta

Hausia web 30
Rakennukset
Tilat ja sisustus
Ympäristöt
Infra
Talot
Teollisuus

Arkkitehtuurin valokuvaaminen on ollut erikoisosaamistamme jo 20 vuotta.

Arkkitehtuurivalokuvaus vaatii erityisiä taitoja ja teknistä osaamista rakennuksen tai tilan kauneuden ja muotoilun vangitsemiseksi. Tuomme pöytään vuosien kokemusta ja asiantuntemusta, mikä varmistaa, että projektisi tallennetaan parhaassa mahdollisessa valossa. Valosta puheen ollen, päivän ajalla on merkittävä rooli tunnelman suhteen kuvassa. Rakennus voidaan kuvata iltahämärässä, jolla voidaan luoda dramaattinen ja silmiinpistävä vaikutelma, joka erottaa rakennuksen ympäristöstään. Valaistun rakennuksen ja tummuvan taivaan kontrasti voi luoda voimakkaan ja mukaansatempaavan kuvan, joka kiinnittää katsojan huomion ja luo pysyvän vaikutelman. 

Pitkä kokemuksemme arkkitehtuurivalokuvauksesta takaa sen, että kykenemme esittelemään rakennuksen suunnittelua ja ominaisuuksia arkkitehdin näkemystä ja mielikuvaa mukaillen. Ymmärrämme, kuinka valaistusta, sommittelua ja perspektiiviä käytetään korostamaan rakenteen ainutlaatuisia puolia ja tuomaan esiin sen kauneuden ja luonteen. Tämä auttaa luomaan kuvia, jotka eivät vain esittele rakennuksen suunnittelua, vaan myös viestivät sen takana olevasta näkemyksestä ja estetiikasta. Meillä on luovuutta tuottaa kuvia, jotka kertovat tarinan. Osaamme luoda visuaalisen narratiivin, joka auttaa välittämään rakennuksen olemuksen ja luonteen mahdollisille asiakkaille, sijoittajille ja muille sidosryhmille.

Valokuvaamme arkkitehtuuria ja tuotamme kuvia lähtökohtaisesti kahdesta eri näkökulmasta, jotka ovat dokumentaarinen sekä taiteellinen tai kaupallinen. Keskeinen ero kohteen dokumentoinnin ja kaupallisemmalla tavalla kuvaamisen välillä on kuvien käyttötarkoituksessa ja lähestymistavassa.

Rakennuksen tai tilan dokumentointi edellyttää sen kuvaamista tavalla, joka edustaa totuudenmukaisesti sen rakenteellisia ratkaisuja ja ympäristöä. Tämän tyyppistä valokuvaa käytetään tyypillisesti tilan dokumentoimiseen arkistointitarkoituksiin, kuten kiinteistön omistajan portfolioon.

Kaupallinen tai taiteellinen lähtökohta arkkitehtuurivalokuvaukselle pyrkii esittelemään tilaa visuaalisesti houkuttelevammalla tavalla, usein tarkoituksenaan tuoda suunnittelijan toivomaa mielikuvaa esiin. Tämäntyyppinen valokuvaus voi sisältää enemmän luovuutta valaistuksen, sommittelun ja jälkikäsittelytekniikoiden käytössä, jotta tila näyttää visuaalisesti houkuttelevammalta potentiaalisten asiakkaiden tai sijoittajien silmissä.

Kaiken kaikkiaan ero tilan dokumentoinnin ja kaupallisemmalla tavalla valokuvaamisen välillä on kuvan käyttötarkoitus ja lähestymistapa, joista ensimmäinen asettaa etusijalle tarkkuuden ja aitouden ja jälkimmäinen korostaa esteettisyyttä ja visuaalista vaikuttavuutta myynninedistämistarkoituksessa.

Arkkitehtuuri
Rakennukset
Talot
Teollisuus
Infra
Ympäristöt

Olemme kokeneita ilmakuvauksen ammattilaisia.

Arkkitehtuurikuvauksesta droneilla on tullut yhä suositumpaa viime vuosina, ja se tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman rakennuksiin ja rakenteisiin, joita aiemmin oli vaikea tai mahdoton saavuttaa. Droneja käyttämällä voidaan ikuistaa upeita kuvia rakennuksista ja ympäristöstä, jotka tarjoavat erilaisen näkökulman perinteiseen maanpäälliseen valokuvaukseen.

Yksi dronejen käytön tärkeimmistä eduista arkkitehtuurikuvauksessa on kyky ottaa kuvia ainutlaatuisista ja aiemmin saavuttamattomista kulmista. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä kuvattaessa suuria tai monimutkaisia rakennuksia sekä esitelläksesi ympäröivää maisemaa ja kontekstia, jossa rakennus sijaitsee.

Kuvaamme rakennettua ympäristöä ilmasta käsin DJI:n droneilla. Ilmakuvaus sopii niin arkkitehdin tai talovalmistajan referenssikohteen kuvaamiseen kuin myös lähiympäristön ja infrastruktuurin dokumentointiin. Saat meiltä sekä näyttävät ja korkealaatuiset valokuvat että videot taivaan laidalta kuvattuina.

eQ web 29
Yrityskuvaus
Henkilöt
Tuotteet
Brändi ja lifestyle
Muoti
Tapahtumat

Vaikka ydinosaamisemme ja erikoistumisemme on arkkitehtuuri- ja interiöörivalokuvauksen parissa, hallitsemme myös muutkin kuvausaiheet. 

Tuotamme yrityksille korkeatasoista ja luovaa yrityskuvausta, henkilökuvia, tuotekuvia, kuvia tapahtumista ja työprosessien dokumentointia. Olemme valokuvanneet aikakauslehtiin Suomessa yli 20 vuotta. Kuviamme on julkaistu maailmanlaajuisesti lukuisten suuryritysten viestinnässä ja brändikuvituksissa sekä kymmenissä kansainvälisesti tunnetuissa alan julkaisuissa, kirjoja myöten.

Meillä on oma studiotila, jossa saamme aikaiseksi sekä henkilö- että tuotekuvia. Tarvittaessa kumppanimme tiloissa hoituu vaikka näyttävät autokuvaukset. Liikuteltavan studion ansioista voimme tulla myös paikan päälle. Otamme tilanne haltuun ja rakennamme sinne muistorikkaat henkilöstökuvaukset. 

Kaikki on mahdollista! – koruista laivoihin, ja kaikkea siltä välin.

eeroaarnio 20180507 221 LR
Arkkitehtuuri
Yritysvideot
Asuntoesittely
Asiakaskokemukset
Mainosvideot

Tuotamme kohdekuvauksen ohella myös kevyitä videoesittelyitä kuvattavista rakennuskohteista. Teemme tyylikkäitä elokuvamaisia videoita, joihin sovitetaan kohteen luonteeseen sopiva taustamusiikki ja tarpeen mukaan kerronta tekstitysten ja grafiikoiden kanssa. Videoesittely voi olla kevyimmillään alle minuutin pituinen dronella kuvattu video tai mukaan voidaan ottaa myös materiaalia sisätiloista mallien kanssa sekä kertoa laajemmin lähiympäristöstä, palveluista ja muista tärkeistä ominaisuuksista haastatteluiden kera.

Tuotamme myös yrityksille muita videoita, riippuen täysin asiakkaan tarpeista. Yritys ja tuotevideot sekä erilaiset mainosvideot onnistuvat kustannustehokkaasti ja nykyaikaisella kuvauskalustolla kaikkiin muotoihin ja käyttötarkoituksiin.

light love los angeles traveling 3379934
Asunnot
Toimitilat
Julkiset tilat
Varastot ja teollisuus
Kaupat ja liiketilat

Tuotamme korkealaatuiset 3D-tilaesittelyt asunnoista ja muista tiloista Matterport Pro2 -kameralla. Luomme kolmiuloitteiset nukkekotimallit sekä tarkat mittaukset asunnoista. Tilat esitetään omassa ohjelmassa, jossa vieralija pääsee tutustumaan virtuaalisessa 360-tilassa kohteeseen mobiililaitteeltaan tai tietokoneen näytöltä. Katsoja pääsee liikkumaan tilassasi todentuntuisesti ja kokemaan itsensä osalliseksi. Jos haluat tehdä kokonaisvaltaisen vaikutuksen katsojaasi tai mahdollistaa pääsyn tilaan johon fyysisesti on hankalaa mennä, tämä on ratkaisusi!

Skannaamme ja kuvaamme kaikenkokoiset tilat, asunnoista tuotantolaitoksiin, ulkotiloja myöten. Hinnoittelu perustuu ajan käyttöön ja tilan kokoon. Valmiit tilaesittelyt siirretään Matterportin palvelimille pyörimään, josta niitä on helppo jakaa eri käyttötarkoituksiin.

2021 02 09 Matterport 168
Peruskuvankäsittely
Vaativa käsittely
Retusointi
Kuvamanipulaatio

Teemme luonnollisesti myös pikselin tarkkaa jälkeä kuvien jälkikäsittelyssä kuvausten jälkeen. Käsittelemme kaikki asiakkaan valitsemat kuvat ennen niiden toimitusta. Teemme kaikille kuville peruskäsittelyn, joka koostuu säädöistä kuten valoisuus, kontrasti, värisäädöt ja rajaus. Lisäksi poistamme kuvista pienet virheet, kuten roskat. Teemme tarvittaessa myös vaativampaa lisäkuvankäsittelyä, joka tarkoittaa kuvamanipulaatiota, retusointia tai syväystyötä. Tämä voi olla esim. huonekalujen, ihmisten, pistorasioiden, johtojen poistoa tai pintojen korjausta ja sopivan taivaan lisäämistä ulkokuvaan. Vaativa lisäkuvankäsittely on myös aikaa vievää, josta annamme erikseen kustannusarvion ennen työn aloittamista.

Peruskuvankäsittely riittänee hyvin esim. referenssikohteiden kuvaamiseen, kun kyseessä on dokumentointitarve. 

colorwheels
Huoneistot
Kahvilat
Ravintolat
Julkiset tilat
Toimistot

Ennakkomarkkinoinin tueksi tarvitaan houkuttelevat visualisoinnit. Pelkästään yksi fotorealistinen visualisoitu kuva voi vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen positiivisesti. Visualisoimme asunnot ja muut sisätilat, kuten julkiset ja toimistotilat pienetkin yksityiskohdat huomioiden ja fotorealistisin lopputuloksin. Tuotamme millintarkkaa mallinnustyötä arkkitehtien piirrustusten ja mittojen pohjalta. 

Meillä on myös silmää sisustamiselle. Vuosien kokemus sisustuslehtien parissa työskentelystä ja sisustussuunnittelusta antaa etulyöntiaseman muihin 3D-artisteihin. Meillä on laajat kalustekirjastot ja voimme luoda tilat millä tyylillä tahansa ja usein jopa juuri niillä tuotteilla, mitä tilaan on alunperin suunniteltu. Tilaan voidaan myös lisätä ihmisiä, eläimiä ja lähes mitä tahansa, joilla elävöitetään kuvaa ja luodaan tarinaa kaiken ympärille.

Lähdeaineistoksi riittää vain mitat, mutta myös valmiit 3D-mallit eri tiedostomuodoissa helpottavat työtämme ja säästävät aikaa sekä kustannuksia. 

Asuinrakennukset
Liikerakennukset
Toimistorakennukset
Ympäristöt ja alueet

Herätä kohteet henkiin ennen kuin ne on rakennettu. Julkisivujen fotorealistiset 3D-visualisoinnit luovat mielikuvia mahdollisuuksista ja auttavat rakennushankkeen ennakkomyynnissä ja markkinoinnissa. 

Julkisivujen havainnekuvat ovat yhtä tärkeässä asemassa kuin sisätilojen visualisoinnit. Ne hahmottavat kokonaisuutta. Julkisivujen visualisointi antaa tarkan esityksen rakennuksesta, mukaan lukien mittasuhteet ja suhteen ympäristöön. Tämä auttaa tunnistamaan mahdolliset suunnitteluongelmat suunnitteluprosessin varhaisessa vaiheessa ja varmistamaan, että lopullinen rakennus täyttää halutut esteettiset ja toiminnalliset vaatimukset.

Julkisivukuvien mallintaminen on huomattavasti työläämpi prosessi kuin sisäkuvien, sillä mallinnustyötä on enemmän, materiaalien ja erilaisten elementtien määrä on paljon suurempi. Julkisivukuvat sisältävät yleisesti ympäristön, rakennuksen ja pihan suunnitelmat. Käymme huolellisesti jokaisen projektin alkaessa arkkitehdin lähdemateriaalin, jonka jälkeen lähdemme hahmottamaan kokonaiskuvaa. 

Lähdeaineistoksi riittää vain mitat, mutta myös valmiit 3D-mallit eri tiedostomuodoissa helpottavat työtämme ja säästävät aikaa sekä kustannuksia. 

Asuinrakennukset
Liikerakennukset
Toimistorakennukset
Ympäristöt ja alueet

360°-visualisoinnit ovat suosittu tapa esitellä tilaa interaktiivisesti. Visualisointi koostuu 360-asteen panoramakuvasta, joka on mallinnettu joka puolelta, toisin kuin yksittäinen visualisoitu kuva. Käyttäjä voi pyöritellä tilaa vapaasti näytöllä ja siihen voidaan lisätä interaktiivista sisältöä, kuten lisäkuvia, ääntä, videoita, tekstiä ja muuta grafiikkaa. 

Käytännössä 360-visualisointi sisältää saman tuotantoprosessin kuin tavallinen visualisointi. Tila mallinnetaan piirrusten pohjalta kokonaan. Samasta visualisoinnista saadaan renderoitua yksittäisiä kuvia, ilman suurempaa lisätyötä joka tulee lähtökohtaisesti edullisemmmaksi asiakkaalle. 

Lähdeaineistoksi riittää vain mitat, mutta myös valmiit 3D-mallit eri tiedostomuodoissa helpottavat työtämme ja säästävät aikaa sekä kustannuksia. 

360°-visualisointi voidaan myös tehdä esim. dronepanoramakuvaan, jolloin mallinnettu rakennus lisätään dronekuvan päälle. 

Huonekalut
Valaisimet
Pienet ja suuret tuotteet
Studiotila
Autenttinen ympäristö

Toteutamme myös kokonaisten sisustusten lisäksi myös yksittäisiä tuotevisualisointeja. Emmekä tarkoita pelkästään huonekaluja, vaan mitä tuotteita tahansa, kynistä traktoreihin. Olemme toki erikoistuneet sisustustuotteisiin ja huonekaluihin ja niiden visualisoinnit voidaan tehdä joko autenttiseen ympäristöön tai keinotekoiseen studiotilaan. 

Kysy lisää mahdollisuuksista.

Lähdeaineistoksi riittää vain mitat, mutta myös valmiit 3D-mallit eri tiedostomuodoissa helpottavat työtämme ja säästävät aikaa sekä kustannuksia. 

Arkkitehtuuri
Tilat ja ympäristö
Tuotteet

Herätä katsojan mielenkiinto täysin uudelle tasolle 3D-animaation voimin. Meiltä saat tunteita herättäviä animaatiovideoita mainostarkoituksiin, kohdemarkkinointia tukemaan ja vaikka sosiaalisen median kanaviin lisäämään uusien ja vanhojen tilaajiesi kiinnostusta.

3D-animaatiot voivat olla lyhyitä, noin 10 sekunnin pituisia tai pidempiä, riippuen budjetistasi. Hinta määräytyy pitkälti pituuden mukaan sekä mallinnuksen määrästä. Usein animaatiot kannattaa tilata 3D-visualisointien yhteydessä, sillä olemme jo mallintaneet tilan visualisointia varten. Näin säästetään kustannuksissa, kun ei tarvitse animaatiota varten lähteä rakentamaan sisä- tai ulkotilaa.

Kysy lisää mahdollisuuksista.

Lähdeaineistoksi riittää vain mitat, mutta myös valmiit 3D-mallit eri tiedostomuodoissa helpottavat työtämme ja säästävät aikaa sekä kustannuksia. 

Markkinointiesitteet
Tuotekatalogit
Yritysesitteet
Asiakaslehdet
Kirjat

Meidän juuret juontavat graafisen suunnittelun ja mainostoimistoalan puolelta. Olemme suunnitelleet palkittua mainos- ja markkinointimateriaalia suuryrityksille jo 70-luvulta lähtien. Hallitsemme erilaisten painotuotteiden kuten esitteiden ja katalogien koko tuotantoprosessin suunnittelusta painovalmiiksi tuotteeksi asti. 

Meiltä saat erilaiset ja kokoiset markkinointi-, ja yritysesitteet sekä tuotekatalogit. Yli 30 vuotta kustannusalalla takaa takuuvarman toteutuksen. Olemme konseptoineet kymmeniä myytäviä aikakauslehtiä ja kirjoja, jotka ovat edelleen myynnissä ympäri maailmaa. Voimme tarjota avaimet käteen toteutuksina myös asiakaslehdet tai kovakantiset kirjat. 

Kysy lisää mahdollisuuksista ja keskustellaan, miten voimme olla avuksi. 

Verkkosivut
Verkkokaupat
Kampanjasivut
UI/UX
Mobiilisovellukset

Olemme rakentaneet verkkosivustoja jo vuodesta 2004 lähtien. Toteutamme moderneja ja selkeitä verkkosivustoja yrityksille käyttäen pääasiassa WordPress-alustaa. Olemme saaneet paljon kehuja tavastamme suunnitella mm. verkkosivustojen käyttöliittymät helppokäyttöisiksi ja selkeiksi. 

Tutustu muutamiin viimeaikaisiin toteuttamiimme verkkosivustoihin:

www.watti.com
www.gstudios.fi
www.a-press.fi
www.perhosvoltti.fi

Kysy lisää mahdollisuuksista ja keskustellaan, miten voimme olla avuksi. 

Visuaalinen ilme
Logot ja tunnukset
Värit ja fontit
Kuvamaailma

Logo on usein yrityksen visuaalisen ilmeen peruspilari. Yritykset arvot ja tarjonta välittyy hyvin tehdystä logosta ja tunnuksesta visuaalisesti uniikilla tavalla. Yrityksen visuaalinen identiteetti koostuu myös muustakin kuin logosta. Sen ympärille luodaan muun muassa värimaailma, typografia ja kuvitus. Hyvin dokumentoituna ja ohjeistettuna visuaalinen ilme on työkalu jokaiselle yrityksen markkinoinnissa mukana olevalle taholle, inhouse graafikolle tai ulkopuoliselle freelancerille.

Hallitsemme kokonaisvaltaisen yritysgrafiikan suunnittelun. Olemme luoneet lukuisia visuaalisia ilmeitä ja identiteettejä yrityksille usean vuosikymmenen ajan. Suunnittelemme väripaletit, logot, typografiat ja koko yhtenäisen paketin jolla viesti kulkee aina sulassa sovussa ja samalla ilmeellä tavasta riippumatta. Viestinnän kannalta on erittäin tärkeää, että ilme pysyy harkitusti samanlaisena läpi kaiken markkinointimateriaalin, verkkosivuista kirjelomakkeisiin ja käyntikortteihin asti. Yhtenäinen ilme vahvistaa brändiä ja luo luotettavan kuvan yrityksestä. 

Kysy lisää mahdollisuuksista ja keskustellaan, miten voimme olla avuksi. 

Visuaalinen ilme
Identiteetti
Värit ja fontit
Kuvamaailma
Materiaalit

Hallitsemme kokonaisvaltaisen yritysgrafiikan suunnittelun. Olemme luoneet lukuisia visuaalisia ilmeitä ja identiteettjä yrityksille usean vuosikymmenen ajan. Suunnittelemme väripaletit, logot, typografiat ja koko yhtenäisen paketin jolla viesti kulkee aina sulassa sovussa ja samalla ilmeellä tavasta riippumatta. Viestinnän kannalta on erittäin tärkeää, että ilme pysyy harkitusti samanlaisena läpi kaiken markkinointimateriaalin, verkkosivuista kirjelomakkeisiin ja käyntikortteihin asti. Yhtenäinen ilme vahvistaa brändiä ja luo luotettavan kuvan yrityksestä. 

Kysy lisää mahdollisuuksista ja keskustellaan, miten voimme olla avuksi. 

Mainokset
Yritysgrafiikka
Piirrokset ja kuvitus
Pakkaussuunnittelu

Meillä on leveät hartiat ja suuret saappaat, joten voit olla huoleti. Olemme suunnitelleet kaiken kattavaa yritysgrafiikkaa jo 70-luvulta lähtien. Kokemusta on ja uutta näkemystä toteuttaa tarvittavat mainosmateriaalit, kuten lehtimainokset, ulkomainokset ja sosiaalisen median mainokset. 

Pakkaussuunnittelu ja piirtäminen on ollut pitkään taito, joka ei kuole mutta harvalla sitä on. Mielikuvitukselliset kuvitukset ja piirrostyöt kaikenlaisiin käyttötarpeisiin luonnistuu perinteistä lyijyä ja mustetta käyttämällä sekä nykyaikaisilla menetelmillä. Meitä on palkittu vuosikertomusvoitoilla aikoinaan 12 vuotta peräjälkeen, olemme piirtäneet taloja ja maalanneet öljyväreillä taidetta. Kaikkea on tehty ja tehdään edelleen.

Kysy lisää mahdollisuuksista ja keskustellaan, miten voimme olla avuksi. 

Katso mitä töitä olemme tehneet

Puhelin 09 3154 4754
info@photocom.fi